Tabu
PEOPLE

Diana Bart este din nou însărcinată! Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă

diana-bart-

Vedeta de televiziune se află din nou în atenția presei după ce s-a aflat că ar fi însărcinată a două oară. Diana Bart a anunțat că la 39 de ani va deveni mama a două oară și că fiica ei Maya, de 3 anișori este foarte încântată că va avea cu cine să se joace în următoarea perioada.
Diana Bart, Dumitrescu după numele soțului ei Mihai Dumitrescu, cu care este căsătorită de doi ani și jumătate au o relație frumoasă și se înțeleg de minune, dovadă că vor deveni în curând părinți a două oară. Și de această cei doi vor avea tot fetiță, așa că sunt foarte bucuroși că fiica ei va avea la anul, pe vremea această, cu cine să se joace și pe cine să plimbe în parc cu căruciorul.

diana bart si fetita
diana bart si fetita

Puțini știu că vedetă care a făcut nuntă și botezul micuței Maya în același timp, este deranjată oarecum de numele de familie pe care îl are, pentru că după numele preluat de la soțul ei o cheamă Diana Dumitrescu. Iar vedetă a povestit într-un grup restrâns că este deranjată că lumea o va confundă cu actrița Diana Dumitrescu, cea care a jucat în mai multe telenovele și a devenit faimoasa pentru proiectele ei. Însă că să nu existe foarte multe confuzii prezentatoarea a preferat să-și păstreze numele de dinainte de căsătorie.

ARTICOLE SIMILARE

Alexandru Arșinel duce dorul teatrului și foștilor colegi

Tabu Tabu

Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, este însărcinată

Tabu Tabu

Fiicele lui Ewan McGregor susțin că sunt bisexuale

Andreea Damian

Katy Perry trebuie să plătească milioane de dolari despăgubiri pentru cântecul pe care l-a plagiat

Andreea Damian

Brian May, chitaristul trupei Queen, în stare gravă la spital

Andreea Damian

Cupluri celebre ale anului 2017

realitatea

Scrie un comentariu