Tabu
PEOPLE

Diana Bart este din nou însărcinată! Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă

diana-bart-

Vedeta de televiziune se află din nou în atenția presei după ce s-a aflat că ar fi însărcinată a două oară. Diana Bart a anunțat că la 39 de ani va deveni mama a două oară și că fiica ei Maya, de 3 anișori este foarte încântată că va avea cu cine să se joace în următoarea perioada.
Diana Bart, Dumitrescu după numele soțului ei Mihai Dumitrescu, cu care este căsătorită de doi ani și jumătate au o relație frumoasă și se înțeleg de minune, dovadă că vor deveni în curând părinți a două oară. Și de această cei doi vor avea tot fetiță, așa că sunt foarte bucuroși că fiica ei va avea la anul, pe vremea această, cu cine să se joace și pe cine să plimbe în parc cu căruciorul.

diana bart si fetita
diana bart si fetita

Puțini știu că vedetă care a făcut nuntă și botezul micuței Maya în același timp, este deranjată oarecum de numele de familie pe care îl are, pentru că după numele preluat de la soțul ei o cheamă Diana Dumitrescu. Iar vedetă a povestit într-un grup restrâns că este deranjată că lumea o va confundă cu actrița Diana Dumitrescu, cea care a jucat în mai multe telenovele și a devenit faimoasa pentru proiectele ei. Însă că să nu existe foarte multe confuzii prezentatoarea a preferat să-și păstreze numele de dinainte de căsătorie.

ARTICOLE SIMILARE

Arnold Schwarzenegger a fost operat de urgență pe cord deschis

Andreea Damian

Raluca Bădulescu are o pasiune extravagantă destul de costisitoare!

Tabu Tabu

Lisa Marie Presley a rămas falită. A „tocat” toată averea lui Elvis

Andreea Damian

N-ai să crezi cum umblă Delia cu bicicleta prin parcuri

Tabu Tabu

Cum arată mama actriței Lia Bugnar la 72 de ani FOTO

Tabu Tabu

Actrița Giulia Nahmnay trece la munca de jos

Tabu Tabu

Scrie un comentariu