Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Diana bob | Tunsoarea momentului – toate femeile o adoră

Prințesa Diana este o icoană a modei, dar ne fascinează și când vine vorba de frumusețe. Părul scurt al Prințesei Diana a devenit un simbol în domeniul hairstylingului, dar și un gest de curaj. Tunsoarea ei băiețească a fost una dintre cele mai vânate tendințe ale anilor ’80 și ‘90, reprezentând un adevărat reper de frumusețe.

Bobul este o tunsoare care se reînnoiește constant, dar care reușește întotdeauna să ne convingă. Deși variația sa lină este la modă, există o versiune vintage inspirată de Lady Di care ar putea ajunge în tendințe în 2021.

Sezonul 4 din The Crown este centrat pe personajul său? Să nu uităm de noul film biografic, aflat în lucru, cu Kristen Stewart în rolul Prințesei inimilor. În orice caz, coafura prințesei Diana ar putea deveni inspirația sezonului.

„Diana a fost întotdeauna o pictogramă a modei, iar bobul a fost întotdeauna la modă. Diana a purtat întotdeauna un bob, uneori tăiat chiar deasupra pomeților, alteori puțin mai lung în spate. Marca ei comercială a fost cărarea laterală foarte pronunțată, volumul și un efect stratificat în păr.”, explică Suzie McGill, director internațional al saloanelor britanice Rainbow Room, potrivit Madame Le Figaro.

Coafura Dianei fusese la modă atunci când a intrat în viața prințului Charles, englezoaicele fiind dornice să o adopte. În 2021, noua generație Diana Bob poartă această coafură într-un mod mai modern. Secretul tunsorii constă într-un efect de evidențiere asimetrică și o cărare pe lateral pentru a crește volumul. Detalii deja adoptate de Emma Corrin, actrița care o interpretează pe prințesă în serialul Netflix.

Cum să porți tunsoarea Diana Bob în 2021?

Pentru a evita lăsarea sa pe partea din spate, se aplică pe păr un spray texturizant sau salin pentru a da mai multă textură și un efect de estompare. Un avantaj al acestui bob regal este că necesită puțin efort atunci când te coafezi. Pentru hairstylistul britanic Syd Hayes, este suficient „să duci șuvițele din față în spatele urechilor așa cum ar face Diana, apoi să usuci părul la căldură mare și putere redusă”. Când părul este uscat în procent de 85%, oprește uscătorul de păr și lasă părul să se usuce la aer.” Un efect neclar și modern, deja adoptat de modelul Kaia Gerber vara trecută.

Frumusețea acestui aspect este versatilitatea sa. Joacă-te cu tunsoarea! Încercați să așezați cărarea în diferite moduri: pe lateral, în față, în spate …

ARTICOLE SIMILARE

Scapă definitiv de mătreață cu aceste remedii naturale

Andreea Damian

5 moduri în care menții culoarea părului tău și 5 greșeli care o distrug

Andreea Damian

Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL | Ce filme intră în competiția de scurtmetraj românesc

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio refuză să iasă cu femei care sunt trecute de 25 de ani

Andreea Damian

Piese de plajă pe care ne place să le purtăm în oraș

Andreea Damian

TOP 10 cele mai tari case de vedete

realitatea

Scrie un comentariu