Tabu
PEOPLE

Diana Dumitrescu din nou aniversată de soțul ei

diana dumitrescu

Actrița pe care o știți din seriale ca “Regina”, “Păcatele Evei sau “Pariu cu viața” va împlini pe 30 septembrie frumoasa vârstă de 38 de ani. Diana Dumitrescu va fi din nou în centrul atenției familiei ei dar și a prietenilor care probabil că îi vor pregăti ceva surprize de ziua acesteia.
Diana Dumitrescu este la a doua căsnicie și a devenit mamă pentru prima oară iar viața i s-a schimbat total. Însă fostul model a început cu dreptul viață profesională. Tânăra s-a născut în Constanța, pe 30 septembrie 1983, fiind ca zodie o Balanță ambițioasă, foarte atașată de cei dragi ei, de familie, prieteni și cu un deosebit respect pentru cei ce o înconjoară.

diana dumitrescu si familia eiEa a studiat la liceul George Călinescu din Constanța, secția Limbi moderne: engleză (avansat), italiană (avansat), franceză începători, iar după acea a urmat Universitatea Ovidius, Facultatea de Arte, Secția Artele spectacolului de teatru, anul IV la clasa profesori Liviu Manolache, Nina Udrescu, Radu Niculescu, Dana Trifan. După rolul din “Păcatele Evei” au urmat și alte roluri importante în proiecte că “Iubire că în filme”, “Războiul sexelor”, “Regina”, “Aniela”, “Iubire și onoare” și altele. După ce a participat la reality-showul “Ferma vedetelor” a prezentat anul acesta unul matrimonial – “Mireasa”, iar acum se dedică copilului și soțului ei.

ARTICOLE SIMILARE

Frații Sterp, colaborare surpriză în lumea muzicală

Tabu Tabu

Ce eveniment important a avut familia Maxer

Tabu Tabu

Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei

Andreea Damian

Tânăr și neliniștit, vestea care va întrista fanii. O vedetă părăsește serialul după 36 de ani

Andreea Damian

Andreea Raicu a împlinit 43 de ani! Care e secretul frumuseții ei și cum arăta la debut

Tabu Tabu

Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel

Tabu Tabu

Scrie un comentariu