Home > Lifestyle > Diana Dumitrescu recunoaste: “Desi nu pare, chiar am O PROBLEMA!”

Diana Dumitrescu recunoaste: “Desi nu pare, chiar am O PROBLEMA!”

Hotarata sa tina un jurnal public, Diana Dumitrescu vorbeste despre tot ceea ce o macina si isi exprima opiniile in legatura cu diverse lucruri. In prima postare, Diana a scris despre problemele cu care se confrunta si pe care pana acuma refuza sa le vada.

“E ciudat cum de multe ori avem niste idei surprinzatoare si interesante, dar in momentul in care incerci sa le pui pe hartie (sau intr-un word document in cazul de fata) totul dispare intr-o clipa.

Sunt in faza jurnalelor. Si nu ma refer la “sweet diary” pe care il are orice adolescenta de 16 (desi as putea fi pe aproape) ci la ce inseamna carti si filme despre jurnale. Imi plac. Este al nabii de placut sa descoperi ce poate fi in mintea cuiva, sau chiar in sufletul lui. (…)

Am fost bolnava zilele astea, asa ca am fost “obligata” sa stau in pat. Nici nu as fi putut sa fac altceva. Asa ca am vazut aproape 2 serii dintr-un serial pentru adolescenti. Nu stiu cum, dar m-a trezit putin la realitate. Nu mi-am dat seama, sau poate nu am vrut sa realizez, ca eu desi am 30 de ani, traiesc ca la 16 ani intr-un serial. Desi pare, nu e cool deloc. De foarte mult ori am zis, si sustin in continuare ideea, ca fiecare ar trebui sa traiasca asa cum crede si cum vrea. Dar, sa nu uitam ca la 16 ani, exista mereu parintii care te scot din belele in care intri din cauza inconstientei sau a imaturitatii. La 30…ei bine, te ai pe tine si atat. Si daca nu esti o persoana pe care tu insuti/ insati sa te poti baza… atunci UPS! You’ve got a problem.

Dar nimic nu este de nerezolvat. Odata realizata problema, este primul pas catre indreptarea ei. Odata cu schimbarea platformei de blog si de site, m-am hotarat, blog = jurnal.

Indiferent de ce se va spune sau se va interpreta, consider ca pot sa fac asta. Sunt multi care o fac si se ascund sub diferite pseudonime? De ce? Poate ca pur si simplu nu vor sa infrunte lumea, dar… asta nu va schimba ce am hoatarat eu. Poate parea infatil, poate chiar este. Dar, ce stiu eu sigur, este ca imi va creste mult increderea in mine si, desi nu pare, chiar am o problema cu asta.

Well, this is it. A new fresh START!”, a scris Diana Dumitrescu pe blog.

Articole asemanatoare
DIANA DUMITRESCU spala WC -uri de lux in SUA
Ce spune Diana Dumitrescu despre faptul că fostul ei soţ va deveni tată
Diana Dumitrescu s-a despartit de iubitul actor si s-a ingrasat: “Merg cu bicicleta mult ca sa slabesc”
Diana Dumitrescu si-a schimbat DIN NOU look-ul!

Loading...

Comenteaza acest articol

Diana Dumitrescu recunoaste: “Desi nu pare, chiar am O PROBLEMA!”

by   1 min
0