Tabu
Image default
lifestyle

Diana Dumitrescu, salariu urias la PRO, dupa divort!


Diana Dumitrescu merge mai departe. După un an în care a stat pe bară şi după un divorţ neaşteptat de producătorul Ducu Ion, vedeta îşi vede mai departe de viaţă. Conform unor surse din interiorul trustului, conducerea a hotărât să-i ofere Dianei mai multe contracte extrem de bănoase, în ideea de a-i „închide” gura.

Se pare că boşii din PRO se temeau de un scandal şi au făcut-o pe blondă să înţeleagă că un divorţ cu tam-tam nu ar fi fost de bun augur pentru nici una dintre părţi. Astfel, Diana a fost convinsă cu nişte contracte avantajoase în schimbul tăcerii. Cert este că frumoasa blondă are, mai nou, nu mai puţin de trei proiecte cu trustul MediaPro. Mai întâi, ea a semnat un contract pentru suma de 2.000 de euro în vederea participării la „Serviţi, vă rog!”.

Din toamnă, Diana va face parte din echipa de actori care va juca în noua telenovelă. De altfel, blonda va avea chiar un rol principal în „Îngeri pierduţi”. Onorariul Dianei în noua telenovelă ajunge la 5.000 de euro, având în vedere că pentru fiecare episod se plăteşte între 250 şi 300 de euro. Tot din toamnă, Diana Dumitrescu se numără printre vedetele care vor dansa în emisiunea „Dansez pentru tine”. În aceste condiţii, la sumele menţionate, în buzunarul Dianei se adaugă şi cei 1.500 de euro pentru fiecare ediţie de la „Dansez pentru tine”. Ceea ce înseamnă că Diana va obţine lunar, de la PRO TV, de acum înainte, cel puţin 11.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Antonia are piesa noua “I Got You”

10 metode pentru a lua Oscarul mai ușor

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Patrick Swayze: “Mai am doar doi ani de trăit”

realitatea

Natalia Vodianova, mai mult goală în Vogue Rusia

realitatea

România glam în prime time

realitatea

Scrie un comentariu