Home > Agenda > stiri > Diana Dumitrescu, salariu urias la PRO, dupa divort!

Diana Dumitrescu, salariu urias la PRO, dupa divort!


Diana Dumitrescu merge mai departe. După un an în care a stat pe bară şi după un divorţ neaşteptat de producătorul Ducu Ion, vedeta îşi vede mai departe de viaţă. Conform unor surse din interiorul trustului, conducerea a hotărât să-i ofere Dianei mai multe contracte extrem de bănoase, în ideea de a-i „închide” gura.

Se pare că boşii din PRO se temeau de un scandal şi au făcut-o pe blondă să înţeleagă că un divorţ cu tam-tam nu ar fi fost de bun augur pentru nici una dintre părţi. Astfel, Diana a fost convinsă cu nişte contracte avantajoase în schimbul tăcerii. Cert este că frumoasa blondă are, mai nou, nu mai puţin de trei proiecte cu trustul MediaPro. Mai întâi, ea a semnat un contract pentru suma de 2.000 de euro în vederea participării la „Serviţi, vă rog!”.

Din toamnă, Diana va face parte din echipa de actori care va juca în noua telenovelă. De altfel, blonda va avea chiar un rol principal în „Îngeri pierduţi”. Onorariul Dianei în noua telenovelă ajunge la 5.000 de euro, având în vedere că pentru fiecare episod se plăteşte între 250 şi 300 de euro. Tot din toamnă, Diana Dumitrescu se numără printre vedetele care vor dansa în emisiunea „Dansez pentru tine”. În aceste condiţii, la sumele menţionate, în buzunarul Dianei se adaugă şi cei 1.500 de euro pentru fiecare ediţie de la „Dansez pentru tine”. Ceea ce înseamnă că Diana va obţine lunar, de la PRO TV, de acum înainte, cel puţin 11.000 de euro.

Articole asemanatoare
victoria raileanu si coonrad mericoffer
Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
diana-bart-
Diana Bart este din nou însărcinată! Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă
diana-dumitrescu
Diana Dumitrescu se întoarce la muncă la şase luni după ce a născut

Comenteaza acest articol

Diana Dumitrescu, salariu urias la PRO, dupa divort!

by   1 min
0