Home > Lifestyle > DIANA DUMITRESCU spala WC -uri de lux in SUA

DIANA DUMITRESCU spala WC -uri de lux in SUA

diana d filmIntorsatura spectaculoasa de situatie! Diana Dumitrescu revine in forta pe marile ecrane, cu un proiect de zile mari. La aproape un an de la divortul de Ducu Ion, se pare ca lucrurile s-au aranjat din punct de vedere profesional.

De curand, actrita a interpretat rolul unei menajere, intr-o pelicula filmata la Hollywood, “A Royal Christmas”, a cărei lansarea va avea loc in noiembrie, in America. Vedeta a fost surprinsa de faptul ca a castigat castingul, dar si fericita in acelasi timp, asa ca, a plecat spre SUA, pentru a cunoaste succesul.

O data cu aceasta schimbare majora, Diana Dumitrescu si-a facut si o schimbare radicala de look.Vedeta s-a lasat pe mana stilistilor, iar rezultatul a fost unul impresionant. Diana Dumitrescu a divortat de Ducu Ion dupa patru ani de mariaj, iar apoi a decis sa traiascăa fiecare moment din viata ca si cum ar fi fost ultimul. Asa a inceput o nouă relatie, la doar cinci luni de la incheierea casatoriei, cu Dan Radulescu, un coleg de scena, alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste aproape un an. Cei doi s-au despartit, insa, Diana avand intre timp si o aventura cu Florin Ristei, cel care s-a lansat, copil, cu hitul “Ea este Dana, colega mea”, apoi castigand X-Factor.

Articole asemanatoare
ALINA PUSCAS, vampir topless in TABU! Victima e FLORIN RISTEI
Ce spune Diana Dumitrescu despre faptul că fostul ei soţ va deveni tată
Diana Dumitrescu s-a despartit de iubitul actor si s-a ingrasat: “Merg cu bicicleta mult ca sa slabesc”
Diana Dumitrescu si-a schimbat DIN NOU look-ul!

Comenteaza acest articol

DIANA DUMITRESCU spala WC -uri de lux in SUA

by   1 min
0