Tabu
PEOPLESlider

Diana, fiica lui Adrian Enache, se iubește de 4 ani cu fiul unui afacerist român celebru

Diana, fiica lui Adrian Enache, are 25 de ani, este extrem de frumoasă și are o carieră de succes în televiziune, dar stă bine și pe plan personal.

De trei ani de zile, fiica lui Adrian Enache trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un tânăr misterios, pe care tatăl său l-a cunoscut deja.

„Da, există un iubit. Cred că la 25 de ani toată lumea are. Dar știi cum e, azi îl ai, mâine nu. Nici căsătoriile nu mai sunt așa stabile. Da, am o relație serioasă de trei ani și ne înțelegem foarte bine.”, a declarat Diana Enache pentru Playtech.

Se pare că iubitul misterios este nimeni altul decât fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, potrivit Fanatik. Această poveste de iubire se numără printre cele mai secrete din showbiz, căci Diana și Ionuț Codrin Vântu au avut mare grijă ca presa să nu afle nimic în acești patru ani.

Ionuț Vîntu e implicat în afacerea cu criptomonede. Dincolo de pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru fenomenul critpomonedelor, Ionuț Vîntu și-a încercat norocul în mai multe business-uri.

În anul 2011, Ionuț și-a încercat norocul în catering, punând bazele firmei Vic Trade Consulting. Acel business i-a adus mai multe pierderi financiare decât se aștepta, în jur de 600.000 de lei, până în anul 2014, conform bugetul.ro.

În 2012, Ionuț și-a înercat norocul și în domeniul medical, împreună cu sora lui, Ioana. Aceștia au înființat Doctorpedia SRL. Clinica medicală pe care o gestionau aveau o activitate destul de modestă. În 2015, profitul net era undeva la 30.000 de lei, Doctorpedia înregistrând, în schimb, datorii de peste 1,3 milioane de lei.

Iubitul Dianei Enache a lansat în 2013 International Medical Network SRL, specializată în consultanță pentru afaceri și management.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 31 iulie!

realitatea

Câți bani trebuie să plătească lunar Ștefan Bănică jr. pentru pensia alimentară a fiicei sale, Violeta

Andreea Damian

Alexandra Păcuraru dă startul Caravanei România Suverană. Din 15 ianuarie, ajunge în toată România

Tabu Tabu

Da semne de violenta? Te loveste? Paraseste-l imediat!

realitatea

Sectorul turistic, afectat de amânarea Festivalului de la Cannes

Ciocîrlan

Fumătorii contaminează locurile publice. Cât de dăunător e fumatul „la mâna a treia”

Andreea Damian

Scrie un comentariu