Home > Agenda > Diana Krall la Sala Palatului

Diana Krall la Sala Palatului

Diana Krall, considerata "diva jazz-ului modern", va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe data de 22 noiembrie, pe scena Salii Palatului.

Aflata in plin turneu de promovare a ultimului sau album, "Quiet nights", Diana Krall a cucerit Londra cu trei show-uri consecutive sustinute cu sala plina pe scena Royal Albert Hall. Momentul culminant al concertelor a fost cu siguranta interludiul emotionant in cadrul caruia artista a tinut sa multumeasca sotului ei, Elvis Costello, pentru tot sprijinul acordat atat in cariera, cat si pe plan personal, declarand ca cele mai pretioase momente din viata ei le datoreaza lui si celor doi copii ai sai.

Spectacolele desavarsite ale divei, presarate cu numeroase povestiri despre familie si oameni dragi, au reusit sa impresioneze una dintre cele mai pretentioase audiente din lume, durata concertelor depasind cu mult cele doua ore de "sesiune jazz" programate initial. Diana Krall si-a surprins publicul cu maniera deosebita de interpretare a unor piese din repertoriul universal de jazz, aducand un omagiu si celebrului Nat King Cole, figura emblematica a genului.

Acompaniata de cvartetul care o va insoti pe toata durata turneului, Diana Krall a incheiat seria de concerte din Londra cu o interpretare inedita a hitului "Departure Bay", o piesa despre locurile natale din Canada si amintirea mamei sale, compusa chiar de Elvis Costello. Diana Krall isi continua turneul de promovare a materialului "Quiet nights", urmand a aduce acordurile subtile ale muzicii jazz si in tari precum Germania, Elvetia, Olanda, Polonia, Croatia sau Italia. Oferit de Peroni Nastro Azzurro, primul concert al Dianei Krall pe o scena din Romania va avea loc pe data de 22 noiembrie la Sala Palatului. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, si in reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret: 500, 300, 220, 150 si 100 lei.

Articole asemanatoare
Ce nu ştiaţi despre Diana Krall
În lupta cu timpul câștigă doar muzica

Comenteaza acest articol

Diana Krall la Sala Palatului

by realitatea   1 min
0