Home > Agenda > stiri > THE DICTATOR are un mesaj special pentru Romania

THE DICTATOR are un mesaj special pentru Romania

Comunicat extraordinar pentru Romania de la Excelenta Sa Amiral General Aladeen – Lider suprem, general atottriumfator, asupritor iubit si oftalmolog-sef al poporului Republicii Wadiya.

MESAJUL EXCELENTEI SALE, GENERALUL ALADEEN, SPECIAL PENTRU ROMANIA

Stiu ca experienta voastra anterioara cu un dictator nu a fost grozava, dar, sa fim sinceri, nici cu democratia nu va este mai bine.
Asa ca iata-ma aici pentru a va arata avantajele unei tiranii adevarate.

Va voi garanta:
O rata a somajului de 0% pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 9 ani.
Uniforma militara, gratuita, pentru toti barbatii de peste 12 ani si aceleasi drepturi pentru femei, ca si pentru barbati. Nici unul.
Daca vreti mai multe indicii, veniti sa vedeti noul meu film “Dictatorul”, care va fi scos in curand, nu de turistii aia pe care i-am prins ca au calcat granitele tarii mele.

Hafla!

Excelenta Sa si-a rupt din pretiosul sau timp pentru a vorbi direct romanilor, asa ca va urmari personal daca acest mesaj va ajunge la poporul vostru, caci Facebook, blogurile, tot internetul si alte agenturi straine de spionaj si-au pus cu generozitate la dispozitie serviciile de supraveghere in secret a natiunii voastre in slujba celui mai iubit Dictator.

Daca vreti ca democratia sa fie interzisa, drepturile omului sa dispara si dictatura de tip Wadiyan sa fie instaurata si in tara voastra, dati mai departe mesajul Liderului Suprem.

Pentru fapta voastra veti fi „pedepsiti” cu 72 de virgine din garda de corp personala a Preaiubitului Aladeen!


Loading...

Comenteaza acest articol

THE DICTATOR are un mesaj special pentru Romania

by   1 min
0