Home > Lifestyle > DIDA DRAGAN bantuita de gandul sinuciderii!

DIDA DRAGAN bantuita de gandul sinuciderii!

dida_draganDIDA DRAGAN a fost una dintre cele mai carismatice personalitati rock ale anilor ’70-’80! Dupa Revolutie, ea a abandonat treptat scena si a investit toti banii in afaceri.

Cand nimeni nu mai stia nimic de ea, de mai bine de patru ani, o veste trista confirma ca a ajuns la fundul sacului, dupa mai multe  decizii care au costat-o enorm, scrie Cancan.ro.

Dida Dragan a recunoscut ca s-a gandit la sinucidere de mai multe ori, insa a  reusit sa se remonteze, fara sa vorbeasca vreodata de problemele ei in  public.

Nimeni nu a aflat, insa, adevarata drama pe care o traieste acum cantareata.  Este vorba despre un credit de 500.000 de euro, bani pe care nu are cum sa-i mai  dea inapoi, tinand cont de esecurile financiare inregistrate.

Dida Dragan a iesit din Consiliul de Administratie al TVR, iar imediat s-a declansat si Jihadul financiar. Pentru ca venitul de circa 2.500 de lei pe luna care il incasa de la Televiziunea de Stat ii era insuficient, artista s-a apucat de afaceri inainte de a fi pusa pe tusa. – http://www.cancan.ro/actualitate/marirea-si-decaderea-didei-dragan-condamnata-sa-plateasca-jumatate-de-million-de-euro-s-a-trezit-si-cu-toate-afacerile-prabusite.html

Asa ca a deschis si doua firme, una dintre ele care se ocupa cu comertul de haine, iar cealalta de inchiriere si subinchiriere de imobile. A reusit sa le tina pe linia de plutire, fara vreun profit remarcabil, pana in 2010, cand totul a trecut pe zero. Presiunea a crescut si mai mult cand s-a
vazut in punctul in care nu-si poate plati ratele catre banca.

Articole asemanatoare
sinucidere
Cum recunoști o persoană care se află în pragul sinuciderii
Un tanar actor roman s-a SINUCIS inexplicabil
TRAGEDIE in Prahova: Un tanar de 28 ani s-a sinucis din dragoste, omorand alti 5 oameni!
O soprana romanca vrea sa se sinucida in Franta

Loading...

Comenteaza acest articol

DIDA DRAGAN bantuita de gandul sinuciderii!

by   1 min
0