Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dieta care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kilograme

Lavinia Pîrva s-a îngrășat foarte tare în timpul sarcinii. Vedeta a făcut eforturi uriașe pentru a scăpa de kilogramele în plus, pentru a reveni la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată. Și a reușit!

Soția lui Ștefan Bănică Junior a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme. Artista a fost invitată la emisiunea prezentată de Marius Manole şi a vorbit, printre altele, şi despre cum se menține în formă, după ce a devenit mamă.

Lavinia susține că face mult sport. De asemenea, e mult mai atentă cu alimentația, mai ales cu ora la care servește masa. Cântăreața a povestit că atunci când observa că se îngrașă, chiar dacă era vorba doar un kilogram sau două, încerca să nu mai mănânce după ora 17.

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva.

foto: Instagram

Și-a deschis afacere cu haine

În perioada sarcinii, când acumula tot mai multe kilograme, Lavinia Pîrva a observat că nu-i mai veneau hainele pe care le purta şi s-a gândit să pornească propria afacere.

„A început ca o joacă. Eu, în momentul în care am fost însărcinată, am luat foarte multe kilograme. Eram așa, ca un ursuleț… care râdea foarte mult. N-am mai râs când a trebuit să mă îmbrac, că nu mai aveam cu ce. Ce am de făcut? Ori stau numai în casă, ori trebuie să găsesc o soluție să arăt a om când ies pe stradă. Și atunci am zis să-mi fac de comandă… Am găsit o croitoreasă foarte bună și am zis să-mi fac câteva ținute”, a mai povestit ea.

ARTICOLE SIMILARE

Gigi Hadid și puterea machiajului. Cum arată rutina ei zilnică

Andreea Damian

Justin Bieber va lansa un documentar pe YouTube despre crearea noului său album

Andreea Damian

Verdict în cazul morții lui Prince. Cine se face vinovat de decesul artistului

Andreea Damian

Cum să mănânci bine fără să te simți vinovată?

Andreea Damian

Dimineață pierdută ⎢ Lectură și discuție cu Gabriela Adameșteanu

Ciocîrlan

Trend alert | 10 tendințe cheie ale modei pentru toamna/iarna 2021/2022

Andreea Damian

Scrie un comentariu