Home > beauty > Dieta cu ajutorul căreia Elena Udrea a slăbit 12 kg în 2 luni

Dieta cu ajutorul căreia Elena Udrea a slăbit 12 kg în 2 luni

Elena Udrea a vorbit, marţi după-amiaza, în cadrul emisiunii „La Măruţă”, despre schimbările apărute în viaţa ei după despărţirea de fostul soţ Dorin Cocoş. Udrea a precizat că cea mai importantă schimbare a reprezentat-o scăparea de kilogramelor în plus, cu ajutorul unei diete personalizate şi mult sport.

„Nu am slăbit din cauza divorţului, ci pentru că au intervenit multe schimbări în viaţa mea. Am adoptat un stil de viaţă sănătos, bazat pe fructe, legume, dar şi carne. Totodată, am început să fac şi mult sport. Am schimbat prefix, look, casă, loc de muncă. Acum stau cu chirie, dar mă simt mai bine. Stau într-un apartament cu 3 camere”, a declarat Elena Udrea.

Aceasta a precizat că a reuşit să slăbească 12 kg în două luni, cu ajutorul unei diete personalizate şi foarte mult sport.

„Ca să slăbesc, am combinat două diete şi nu am mâncat după ora 18:00. Ziua în care aveam voie să mănânc carne, mâncam carne recomandată pentru grupa mea de sânge. În ziua de fructe, am mâncat doar fructe: pere, smochine şi prune. La această dietă strictă am adăugat foarte mult sport”, a mărturisit Udrea.

Articole asemanatoare
majda-aboulumosha
Majda Aboulumosha face prăjituri însă puțini știu că actrița a avut 100 de kilograme!
Scurtă descriere a cultului pupatului de mâini la români
Top 10 alimente care ajuta la slabire
Cafeaua verde – adevar sau mit?

1 Response

  1. gheorgica

    Poi sa inteleg ca maritisul ingrasa si dauneaza siluetei? Daca te ingrasi schimba cocosul si partidul 🙂 Vad ca mananca toate fructele mai putzin merele. Este asta un secret al dietei?

Comenteaza acest articol

Dieta cu ajutorul căreia Elena Udrea a slăbit 12 kg în 2 luni

by realitatea   1 min
1