Home > Lifestyle > culinar tabu > DIETA cu care ANDREEA ESCA a slabit 5 kg in 2 saptamani

DIETA cu care ANDREEA ESCA a slabit 5 kg in 2 saptamani

La 42 de ani, ANDREEA ESCA este un monument de energie si vivacitate. Recent, de la peste 60 de kilograme, Andreea Esca a ajuns la 55, respectând câteva  reguli simple.

“Ce mi-am propus şi am reuşit a fost ca o lungă perioadă de timp să nu mai  mănânc pâine decât dimineaţa. Mâncam una, maximum 2 felii de pâine prăjită, ceea  ce fac şi acum. Eu întotdeauna am mâncat dimineaţa, ceea ce fac şi acum şi o să  fac în continuare. Deci mâncam o felie de pâine prăjită dimineaţa înainte să  beau cafeaua, după care nu mai mâncam absolut deloc pâine, paste, cartofi,  absolut nimic care îngraşă. Şi am mâncat peşte cu salată, salată simplă. Şi am  renunţat să mai mănânc seara. Pentru că singura dată când am mai ţinut un tip de  dietă tot după capul meu şi am reuşit, am renunţat la masa de seară. Mâncam  înainte de jurnal, adică cel mai târziu pe la 5 şi până a doua zi dimineaţă nu  mai mâncam nimic. Mai beam apă, ceai, dar nu mai mâncam”, a declarat Andreea  Esca, conform unica.ro.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/


2 Responses

  1. Pingback : DIETA cu care ANDREEA ESCA a slabit 5 kg in 2 saptamani | Femininne

  2. Floarea

    Eu am inceput sa folosesc ceaiul hello slim de ceva vreme aprox 2 saptamani si vreau sa spun ca incep deja sa se vada primele rezultate.

Comenteaza acest articol

DIETA cu care ANDREEA ESCA a slabit 5 kg in 2 saptamani

by realitatea   1 min
2