Tabu
PEOPLE Slider

Dietă de fotomodel. Ce conține frigiderul Bellei Hadid

bella hadid

Mai sunt trei săptămâni până la spectacolul Victoria’s Secret de la New York și Bella Hadid și-a invitat fanii să arunce o privire în frigiderul ei. Fotomodelul de 22 de ani le-a arătat totodată care sunt preferințele sale alimentare.

Bella Hadid a postat duminică pe Instagram Stories două imagini cu frigiderul încărcat de cumpărături. „Dacă cineva vrea să-i fac cumpărăturile și să-i organizez frigiderul, lucrez dimineața”, a scris ea alături de fotografii.

Se pare că bruneta este preocupată de o alimentație sănătoasă judecând binențeles după fotografii. Putem vedea pe un raft cutii cu morcovi tăiați, țelină, afine, zmeură, dar și humus. Untul este înlocuit cu unt de migdale, caju și cacao, iar laptele de ovăz a luat locul laptelui de vacă.

Ei bine, manechinul trișează uneori, pentru că frigiderul ei conține și câteva produse mai puțin sănătoase. Este vorba despre iaurturi cu fructe, gem, salam și brânză topită, alimente deloc prietenoase cu silueta sa.

Are frigiderul plin, dar Bella recunoaște că atunci când se apropie un show de modă precum cel al Casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret, dieta sa este diferită. Dar nu se poate abține de la pizza. Când nu are un show, ea renunță la restricții și își face toate poftele. „Chiar acum dieta mea include pizza, așa că în ultima vreme numai asta am mâncat în fiecare zi. Vă garantez, în fiecare zi. Sau hamburgeri, cartofi prăjiți, cheesburgeri. Dacă vrei să mănânci pâine, mănâncă pâine”, a spus ea.

Bella Hadid îşi păstrează silueta pentru că are grijă să facă sport și să consume echilibrat. Anterior, Bella mărturisea că a trebuit să muncească din greu în sala de fitness pentru a se pregăti pentru spectacolul Victoria’s Secret. „Cred că dacă te concentrezi cu adevărat pe ceva, poți să faci foarte mult. E o nebunie, dar cred că dacă îți pui mintea, vei reuși”, a declarat fotomodelul, potrivit Daily Mail.

ARTICOLE SIMILARE

Daniel Buzdugan, pe urmele lui Anthony Quinn în Grecia

Tabu Tabu

7 cele mai bune machiaje de Halloween

Andreea Damian

Stella McCartney lansează un festival digital pentru a ajuta la eliminarea violenței împotriva femeilor

Andreea Damian

Dezvăluiri din culisele serialului Anatomia lui Grey. Ellen Pompeo, la un pas să renunțe

Andreea Damian

Moda verii printre vedete: ghiozdanele Wisdom Backpack

realitatea

Manuela Hărăbor și-a decorat singură casa și balconul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu