Home > Lifestyle > Stiri > Dieta lui Miley Cyrus: fara gluten si lactoza

Dieta lui Miley Cyrus: fara gluten si lactoza

Miley Cyrus a slabit recent si arata incredibil de bine. Este mereu surprinsa de paparazzi iesind de la orele de pilates si aratandu-si abdomenul bine lucrat. Se pare insa ca Miley a slabit nu numai gratie sportului ci si unei diete fara gluten si lactoza, dupa cum marturiseste pe contul ei de Twitter.

Artista de 19 ani a fost acuzata ca se infometeaza dupa ce si-a aratat noua silueta, dar si dupa ce a postat pe Twitter o fotografie a ei mirosind, dar refuzand sa manance, o portie de cartofi prajiti cu hamburger. “Nu pot sa mananc asta. Dar am s-o miros pana nu mai pot. Imi lasa gura apa la propriu”.
Mesajul a atras o multime de acuzatii conform carora Miley a adoptat un regim extrem pentru a da jos kilogramele in plus. Insa fosta Hannah Montana spune ca sta departe de fast food nu de dragul siluetei, ci din motive medicale.
“Toti cei care spun ca sunt anorexica trebuie sa stie ca am alergie la gluten si lactoza. Nu este vorba de greutate, este vorba de sanatate. Toata lumea ar trebui sa incerce sa stea departe de gluten o saptamana. Dieta iti schimba pielea, sanatate fizica si mentala este extraordinara! Nu mai vreau mancaruri cu gluten!”, spune Milay Cyrus.

Articole asemanatoare
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
Miley Cyrus
Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Comenteaza acest articol

Dieta lui Miley Cyrus: fara gluten si lactoza

by   1 min
0