Tabu
lifestyle

Dieta lui Miley Cyrus: fara gluten si lactoza

Miley Cyrus a slabit recent si arata incredibil de bine. Este mereu surprinsa de paparazzi iesind de la orele de pilates si aratandu-si abdomenul bine lucrat. Se pare insa ca Miley a slabit nu numai gratie sportului ci si unei diete fara gluten si lactoza, dupa cum marturiseste pe contul ei de Twitter.

Artista de 19 ani a fost acuzata ca se infometeaza dupa ce si-a aratat noua silueta, dar si dupa ce a postat pe Twitter o fotografie a ei mirosind, dar refuzand sa manance, o portie de cartofi prajiti cu hamburger. “Nu pot sa mananc asta. Dar am s-o miros pana nu mai pot. Imi lasa gura apa la propriu”.
Mesajul a atras o multime de acuzatii conform carora Miley a adoptat un regim extrem pentru a da jos kilogramele in plus. Insa fosta Hannah Montana spune ca sta departe de fast food nu de dragul siluetei, ci din motive medicale.
“Toti cei care spun ca sunt anorexica trebuie sa stie ca am alergie la gluten si lactoza. Nu este vorba de greutate, este vorba de sanatate. Toata lumea ar trebui sa incerce sa stea departe de gluten o saptamana. Dieta iti schimba pielea, sanatate fizica si mentala este extraordinara! Nu mai vreau mancaruri cu gluten!”, spune Milay Cyrus.

ARTICOLE SIMILARE

Vivienne Westwood își dorește propriul ei talk show

realitatea

Criticul de modă Richard Blackwell a murit la Los Angeles

realitatea

KIM KARDASHIAN a castigat deja 16 milioane $ de pe urma bebelusului!

Matt Damon a lăsat bacșis de 400 de dolari

realitatea

FILM: Soul kitchen, inainte de toate

realitatea

Suri Cruise va primi cadouri de 130.000$ de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu