Tabu
Image default
lifestyle

Dieta lui Miley Cyrus: fara gluten si lactoza

Miley Cyrus a slabit recent si arata incredibil de bine. Este mereu surprinsa de paparazzi iesind de la orele de pilates si aratandu-si abdomenul bine lucrat. Se pare insa ca Miley a slabit nu numai gratie sportului ci si unei diete fara gluten si lactoza, dupa cum marturiseste pe contul ei de Twitter.

Artista de 19 ani a fost acuzata ca se infometeaza dupa ce si-a aratat noua silueta, dar si dupa ce a postat pe Twitter o fotografie a ei mirosind, dar refuzand sa manance, o portie de cartofi prajiti cu hamburger. “Nu pot sa mananc asta. Dar am s-o miros pana nu mai pot. Imi lasa gura apa la propriu”.
Mesajul a atras o multime de acuzatii conform carora Miley a adoptat un regim extrem pentru a da jos kilogramele in plus. Insa fosta Hannah Montana spune ca sta departe de fast food nu de dragul siluetei, ci din motive medicale.
“Toti cei care spun ca sunt anorexica trebuie sa stie ca am alergie la gluten si lactoza. Nu este vorba de greutate, este vorba de sanatate. Toata lumea ar trebui sa incerce sa stea departe de gluten o saptamana. Dieta iti schimba pielea, sanatate fizica si mentala este extraordinara! Nu mai vreau mancaruri cu gluten!”, spune Milay Cyrus.

ARTICOLE SIMILARE

Cannes 2011 : Midnight in Paris – Suportabila uşurătate sau scrisoarea de dragoste a Parisului către Woody Allen

realitatea

BURN RESIDENCY cauta un nou DJ Superstar in 2015

Fetita lui Jorge are alt tata!

Se lansează coloana sonoră a filmului “Love never dies”

realitatea

Ben Bradshaw: -˜Sunt un parlamentar care se întâmplă să fie gay.-™

realitatea

3 RETETE de weekend de la MasterChef Petru Buiuca

Scrie un comentariu