Home > Sex-Relatii > DIETA MARILYN MONROE: Iata cum isi intretinea silueta cea mai sexy blonda din toate timpurile

DIETA MARILYN MONROE: Iata cum isi intretinea silueta cea mai sexy blonda din toate timpurile

Despre Marilyn Monroe s-au scris tone de articole si, totusi, dupa 50 de ani de la moartea ei, inca mai apar informatii surprinzatoare despre aceasta.  Intr-un interviu acordat in 1952, cea mai sexy blonda din istoria Hollywood-ului povestea cum isi intretine silueta senzationala.

La 1,66 m, Marilyn cantarea in jur de 53 de kilograme, insa era mai mult preocupata sa fie “bine hranita” decat “supla”: “Inainte sa fac dusul de dimineata, imi incalzesc o cana de lapte. Cand acesta e fierbinte, adaug doua oua crude, le amestec bine cu o furculita si beau combinatia in timp ce ma imbrac. Mai iau si o pastila cu multivitamine si sunt sigura ca orice medic ar prescrie acest mic dejun unei femei care munceste si este pe fuga tot timpul”.

“Cinele luate acasa sunt simple. In fiecare seara, ma opresc la piata si cumpar friptura, costite de miel sau ficat, pe care le fac la cuptor. De obicei, drept garnitura, mananc 4-5 morcovi cruzi. Probabil sunt pe jumatate iepure, niciodata nu ma satur de morcovi cruzi”, continua actrita.

“Daca in timpul zilei mananc putin, seara, cand ma intorc de la cursurile de actorie, imi cumpar o inghetata cu fulgi de ciocolata”. La acest regim, Marilyn Monroe adauga 10 minute de gimnastica in fiecare zi. Si arata grozav!


Comenteaza acest articol

DIETA MARILYN MONROE: Iata cum isi intretinea silueta cea mai sexy blonda din toate timpurile

by   1 min
0