Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dieta-minune cu care a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme

Cristina Șișcanu se află într-o formă de zile mari. Soția moderatorului de televiziune Mădălin Ionescu afișează de ceva vreme o siluetă de senzație. După ce a reușit să slăbească 27 de kg, iată că șatena a mai dat jos încă 5 kg, cu ajutorul unui nou regim alimentar.

„Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, spune Cristina Șișcanu.

Cum arată meniul ei?

Ea a dezvăluit care este secretul ei și ce alimente consumă zi de zi.

La micul dejun, ea consumă 35 g cereale integrale cu 250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grasime, fie 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă, fie 100 g de ton în suc propriu.

Pentru prânz, alege între: 150 g carne de pui, de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei și 200 g salată de crudități fără ulei deloc. Sau 200 g de pește la grătar sau la cuptor fără ulei cu 200 g de legume (dar atenție, nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur, dar musai fără ulei.

La cină: salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne fiartă/grătar sau pește grătar/la cuptor, cu 10-12 măsline și 125 g legume asortate.

Vedeta face și mult sport, pentru a-și tonifia corpul. Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

ARTICOLE SIMILARE

Nu ești singurul: cum să supraviețuiești unui șef oribil

Andreea Damian

Jurnalul secret al lui Michael Jackson: cele mai negre gânduri și obsesia megastarului

Andreea Damian

Top trei destinatii departe de urban, dar numai bune de vizitat!

realitatea

Divorț neașteptat în showbiz! S-au despărțit după 18 ani

Andreea Damian

Uber va investi în viitor mai mult în biciclete

realitatea

Insulele italiene devin locuri de „pelerinaj sexual”

Andreea Damian

Scrie un comentariu