Home > Lifestyle > Stiri > DIETA Nicoletei Luciu: multe SEMINTE si batoane de fibre!

DIETA Nicoletei Luciu: multe SEMINTE si batoane de fibre!

Ziarele au scris că este la un pas de anorexie, dar Nicoleta Luciu nu se consideră prea slabă și nicidecum bolnavă, ba chiar susține că este mulțumită de modul în care arată și nu are nici un complex. Lista cu alimentele pe care le mănâncă este foarte scurtă: pe lângă salate și pește, ea se delectează cu arahide, alune, caju sau semințe, atunci când vrea o gustare ușoară.

“Pentru mine un model este Victoria Beckham. Dacă ea poate eu de ce să nu pot? Ce eu sunt maimuță? Și eu sunt om ca și ea, dacă a trecut peste bariere, de ce să nu pot trece și eu? Vergeturile oricum apar, pentru că pielea la 30 de ani nu mai este ca la 20. Trecând de la 100 de kilograme brusc la mult mai puțin, normal că mai apare o vergetură. Eu nu mai am nici un complex. Am născut, mi-am pus și silicoane, așa cum mi-am dorit. Mănânc frcute, legume, salate, pește. Mi-am impus chestia asta în momentul am plecat în vacanță.
Ca să nu cad în relaxarea aia, am preferat să-mi impun lucrul ăsta. Bine, mai degustam mâncarea copiilor. Acolo cerealele lor nu sunt ca la noi, ciorbița trebuie gustată. Respectând asta m-am întors cu un kilogram în minus. Ne-am și tonifiat. Ne-am relaxat foarte bine, am avut și ajutor: am avut-o și pe soacră-mea și două fete. Mă folosesc de alune, caju, semințe de floarea soarelui, de dovleac. Fac un bol acolo și mai ciugulesc. Mai am în geantă și câte un baton de fibre, ca să nu fiu tentată să-mi cumpăr chipsuri sau alte prostii”, a declarat Nicoleta pentru “Poveștiri adevărate”.

Articole asemanatoare
Nu găsești semințe de zorele pentru că ele sunt consumate pentru altfel de senzații
Semințe împotriva cancerului

1 Response

Comenteaza acest articol

DIETA Nicoletei Luciu: multe SEMINTE si batoane de fibre!

by   1 min
1