Tabu
lifestyle

Dieta pentru cainele sau pisica ta

Royal Canin lanseaza programul de gestionare a greutatii Satiety “E timpul sa iei masuri”, un program unic in Romania desfasurat la nivel mondial in cabinetele veterinare partenere, adresat cainilor si pisicilor supraponderale.

Supraponderabilitatea si obezitatea sunt frecvente in randul cainilor si pisicilor si predispun la o varietate de boli, reducandu-le durata de viata. Aceasta problema le afecteaza organismul, calitatea vietii lor se depreciaza, iar speranta de viata le scade. De aceea, pe o perioada de trei luni Royal Canin deruleaza un program clinic privind satietatea alaturi de medicii veterinari si proprietarii de animale pentru a reda animalului de companie supraponderal vitalitatea si supletea normala.

Programul Satiety: E timpul sa iei masuri” este un instrument menit sa sprijine medicul veterinar si proprietarul sa urmareasca si sa inregistreze evolutia animalului pe parcursul programului de reducere a greutatii cu cel mai bun raspuns nutritional oferit de Royal Canin Satiety Weight Management.

Cei inscrisi in program primesc oferta promotionala si sunt recompensati cu cadouri pentru animalele lor ca de exemplu un castron de hrana care ajuta la reducerea vitezei de ingerare, un cantar pentru masurarea hranei zilnice, un tunel de joaca sau o minge care contribuie la cresterea nivelului de activitate a pisicii sau a cainelui.

Gama Satiety Weight Management asigura o pierdere in greutate lipsita de riscuri si eficace in randul cainilor si pisicilor, mentine satietatea la cainii si pisicile care consuma exclusiv acest produs si imbunatateste nivelul de activitate si calitatea vietii animalelor de companie.

ARTICOLE SIMILARE

Costi Ionita a TREBUIT sa slabeasca 14 kg fiindca era bolnav!

Marina & The Diamonds – Hollywood

realitatea

Colin Farrell, noul barbat Dolce&Gabbana

1 comentariu

Scrie un comentariu