Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Dieta perfectă pentru o viață sexuală intensă

În acest moment, suntem literalmente blocați cu el în casă – sau cu ea – și cu nicio altă sursă de viață socială. Și este prea frig ca să ieși într-o plimbare sau cu fetele la terasă! Dar dacă, în loc să pierdeți timpul pentru a planifica divorțul, ați decide să investiți acest timp în repararea relației voastre? E adevărat, pandemia a adus tensiune și stres în relație, dar există numeroase soluții pentru a le înlătura din viața voastră. Cea mai bună dintre toate este îmbunătățirea sexului.

Combină două dintre distracțiile preferate de majoritatea oamenilor – gătitul și… sexul. Terapeuții sexuali recomandă o dietă specială pentru reaprinderea flăcării pasiunii. Ceea ce mâncăm afectează în mod direct capacitatea noastră de a face sex. O dietă echilibrată îți oferă energie și un corp pe care să-l iubești – doi factori care vor face sexul mai bun.

O astfel de dietă este despre îmbunătățirea calității sexului prin reglarea și creșterea libidoului și creșterea puterii orgasmelor noastre. Știați că unele alimente naturale pot îmbunătăți performanța fizică în câteva ore? Aceasta înseamnă că există literalmente „alimente afrodiziace”. Unele alimente cresc nivelurile unei molecule numite oxid nitric, de exemplu, care cauzează ceea ce se numește vasodilatație. Când le mâncăm, arterele noastre transportă mai mult sânge organelor noastre sexuale.

Desigur, o mână de nuci sau o salată verde la prânz nu va oferi neapărat un impuls instantaneu. Dar mâncarea potrivită poate, fără îndoială, să îmbunătățească performanța în timp, ducând la o relație sexuală superioară și susținută pe termen lung. Este naturală, fără efecte secundare negative și multe efecte bune în ceea ce privește sănătatea generală, pierderea în greutate și beneficiile anti-îmbătrânire.

Într-adevăr, mâncarea poate fi cea mai bună terapie sexuală pe care o vom găsi vreodată.

Creșteți libidoul cu spanac

Frunzele verzi redau echilibrul hormonilor care afectează sexul, cum ar fi cortizolul, care este indus de stres și este un ucigaș major al libidoului. Cortizolul scade nivelul de testosteron, ceea ce este important pentru dorința sexuală masculină și feminină. Femeile cu niveluri ridicate de cortizol au mai multe dificultăți în atingerea orgasmului și au libidoul mai scăzut.

Legumele cu frunze verzi sunt, de asemenea, încărcate cu minerale și antioxidanți vitali, pentru a îmbunătăți viteza și puterea semnalelor nervoase, ceea ce echivalează direct cu mai multă sensibilitate acolo unde contează și, prin urmare, mai multă plăcere. Sunt, de asemenea, o sursă excelentă de calciu, care s-a dovedit, cresc dorința, excitația și orgasmul la femeile aflate la menopauză.

Smoothie pentru mai multă senzualitate

Antioxidanții pot combate deteriorarea vaselor de sânge și a nervilor. Flavonoidele sunt excelente pentru sănătatea inimii și funcția erectilă și sunt și alimente ușor de consumat. Merele, fructele de pădure, prazul, pătrunjelul și țelina sunt exemple bune. Combinați-le cu alimente bogate în nitrați (spanac), iar beneficiul este și mai mare. Și nu trebuie să le consumi ani de zile pentru a vedea efectele – se observă îmbunătățiri la scurt timp după consum.

Îmbunătățește dorința sexuală cu Omega-3

Când vorbim despre sex incredibil și despre un orgasm puternic, trebuie să vorbim despre sânge. Sau mai bine zis despre sistemul vascular. Ceea ce mâncăm este esențial pentru acest sistem, chiar și pentru cei dintre noi care suntem într-o formă fizică excelentă. Când suntem excitați, sângele lucrează intens. Deci, ce să mănânci? Acizii grași Omega 3, care se găsesc în peștele gras, nuci și semințe, oferă un avantaj extraordinar în dormitor prin puterile lor antiinflamatoare, care scad tensiunea arterială.

Nuci, superalimentul sexual

Un studiu a arătat că doi pumni de nuci pe zi pot crește semnificativ intensitatea orgasmelor la bărbați, în timp ce altul sugerează că fisticul poate îmbunătăți funcția sexuală masculină. Nucile sunt o sursă excelentă de aminoacid L-arginină, care crește fluxul sanguin și este esențială pentru plăcerea sexuală. În plus, sunt încărcate cu antioxidanți fenolici care protejează structura arterelor care transportă sânge.

Vitamina D

Vitamina D este excelentă pentru toate părțile corpului legate de plăcere. Asta pentru că nu este o vitamină, ci un hormon pe care corpul nostru îl produce din lumina soarelui. Deficiența, care afectează cel puțin una din cinci persoane, în special în timpul iernii, a fost legată de creșterea tensiunii arteriale, care scade disponibilitatea oxidului azotic al moleculei, care este asociată cu o mai mică plăcere și un răspuns sexual.

Afrodiziace instantanee

Fenicul – conține vitamina C și fitoestrogeni. Feniculul calmează o serie de afecțiuni feminine, inclusiv simptome ale menopauzei, cum ar fi bufeurile și uscăciunea.

Schinduf – menționat în Kama Sutra, vechiul text în sanscrită indiană despre sexualitate, ca o prescripție timpurie pentru mărirea sânilor. Această plantă la modă îmbunătățește libidoul și alte măsuri ale funcției sexuale.

Mărar – în timpul Evului Mediu, se credea că mărarul are proprietăți protectoare magice, fiind adesea adăugat la poțiunile de dragoste.

Ghimbir – această rădăcină culinară parfumată este cunoscută pentru creșterea nivelului de testosteron, fiind bun pentru sănătatea sexuală a bărbaților și a femeilor.

Șofran – este unul dintre cele mai studiate afrodiziace. Constituentul activ, crocinul, s-a dovedit a crește dorința și performanța la bărbați și a îmbunătăți excitația la femei. Este scump, dar practic șofranul înseamnă sex mai bun cu mai puțină muncă și nu poți pune preț pe asta!

ARTICOLE SIMILARE

Cum poți dormi mai bine pe caniculă. 16 sfaturi surprinzătoare de la experții în somnologie

Andreea Damian

15 trucuri secrete pentru gene superbe

Andreea Damian

Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Dependența de internet, jocuri de noroc și rețele sociale nu mai e o glumă

realitatea

18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!

Andreea Damian

BERLUSCONI se insoara cu o fata mai tanara cu 49 de ani! FOTO cu romancele care i-au trecut prin pat

Scrie un comentariu