Home > beauty > Dieta și trucurile de slăbit ale actriței Gwyneth Paltrow

Dieta și trucurile de slăbit ale actriței Gwyneth Paltrow

GWYNETH PALTROW are un corp de invidiat și reușește să-l mențină de foarte mulți ani, sfidând timpul, efectele sarcinilor și programul încărcat. Cum reușește?

Când vine vorba de sport, Gwyneth-Paltrow apelează la metoda trainerului Tracy Anderson, care e răspunzătoare, după cum declară, de silueta ei. Tracy a învățat-o să se gândească la sport ca la ceva ce trebuie făcut, la fel ca spălatul pe dinți. Astfel de luni până vineri, la ora 10, Gwyneth face sport.

Pentru detoxifiere, actrița apelează la Dieta de eliminare, care presupune excluderea din alimentație a produselor care au aditivi sau care sunt procesate, pentru trei săptămâni. Ca să se asigure că nu mănâncă niciodată junk food când îi e foame, are mereu la îndemână ceva sănătos de mâncat. Duminica prepară mai multe sosuri și le ține la frigider pentru a le folosi pe parcursul săptămânii. Preferatul ei este un sos preparat din iaurt de capră, jalapeño, coriandru și miere. Astfel, sosurile devin aliatul perfect pentru o gustare delicioasă care include fie legume, fie carne de pui. De asemenea, se aprovizionează doar cu alimente care să corespundă dietei sale. Dar, din când în când, se răsfață cu un pahar de vin seara și o țigara, sâmbăta.

Mai mult, a dezvăluit pentru telegraph.co.uk și un secret de frumusețe. Vedeta adoră să folosească o cremă hidratantă colorantă (Prtty Peaushun), care definește musculatura și lasă pielea hidratată, produs pe care l-a aplicat pe abdomen și când filma pentru Iron Man 3.

Foto: Shutterstock

Articole asemanatoare
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt
gwyneth paltrow
Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat
vitamină
Această vitamină te ajută să slăbești și să obții un abdomen plat
sală
Ce ar trebui să mănânci înainte și după ce mergi la sală

Loading...

Comenteaza acest articol

Dieta și trucurile de slăbit ale actriței Gwyneth Paltrow

by   1 min
0