Home > Lifestyle > Dieta Supermodelelor. Slabesti 2,5 kg in 3 zile!

Dieta Supermodelelor. Slabesti 2,5 kg in 3 zile!

Kelly Killoren Bensimon, un fost model de 44 de ani, a lansat cartea  “I Can Make You Hot! The Supermodel Diet”, in care promite ca poate ajuta orice femeie sa slabeasca 2,5 kilograme in numai 3 zile.

Dieta nu pare drastica. Doamna Bensimon sfatuieste femeile sa serveasca trei mese substantiale pe zi, inclusiv un pranz cu orez brun, pui si legume. Cina trebuie sa cuprinda friptura de carne slaba, pui sau creveti, spanac si suc de lamaie. Controlul portiilor joaca si aici un rol important. La micul dejun, autoarea recomanda un suc din frunze de menta, patrunjel, broccoli, lime, lamaie si apa.
Cei care tin dieta sunt sfatuiti sa-si mestece imbucatura de 8 ori, in loc de 3 sau 4 ori si sa mestece guma de menta imediat dupa masa pentru a nu fi tentati sa manance din nou.
Gimnastica este foarte importanta in aceasta dieta. Bensimon recomanda 20 de minute de yoga, pilates sau mers pe jos in fiecare zi.

Articole asemanatoare
Care e mama si care fiica? Cum arata un fost model si fata ei adolescenta

1 Response

  1. Gabi

    Retineti faptul ca digestia incep in gura , din aceasta cauza trebuie sa ,mestecam foarte bine orice mancam . Chinezi spun ca ar trebuie sa mestecam de 30 de ori incainte de a inghiti sau mancarea solida sa o bem iar cea lichida sa o mestecam.
    http://myiulia.blogspot.ro/

Comenteaza acest articol

Dieta Supermodelelor. Slabesti 2,5 kg in 3 zile!

by   1 min
1