Tabu
PEOPLESlider

Dieta-minune cu care BRomania a slăbit 22 de kilograme după Miami Bici 2

BRomania, pe numele real Matei Dima, a început un nou program de slăbit cu ajutorul unui nutriționist și a reușit se dea jos 22 de kilograme.

Actorul în vârstă de 36 de ani a trecut prin clipe de panică în timpul filmărilor pentru Miami Bici 2 şi a pus problemele de sănătate pe seama greutății sale, având 120 de kilograme. 

„Am avut palpitații că pe parcursul filmărilor am avut 120 de kilograme și aveam niște scene de acțiune în deșert care, știi că trebuie să filmezi de vreo 10 ori aceeași scenă și, efectiv, mi se făcea foarte, foarte rău și am crezut că am ceva la inimă, dar mi-a zis: nu ai nimic, erai doar foarte gras. Cea mai mare accidentare a venit de la această tornadă care a ridicat în aer corturile”, a dezvăluit BRomania.

După terminarea filmărilor, Matei Dima început un program intensiv de slăbit, recomandat de un nutriționist care îi este bun prieten, venit din America, și care locuiește acum cu el.

„Transformarea mea, începută după Miami Bici 2, nu se datorează atât de mult sportului, cât nutriției gândite de Andu Preda. Am început dieta la 1 iunie 2023 cu o greutate de 120 de kilograme. Azi sunt la 98 kilograme aproximativ. Scopul: recompoziție corporală ( slăbit sănătos + dezvoltare musculatură), dar și pregătirea aspectului pentru următorul rol ( urmează să fie anunțat)”, a fost anunțul lui BRomania.

Acum, unul dintre meniurile pentru o zi este compus din brânză cottage ( 180 de calorii), paste de porumb cu ton, vin, brânză Philadelphia, capere și roșii cherry (800 de calorii), mini burger, două frigărui de pui, salată și două bucăți de porumb copt, fără sos( 800 calorii) și, pentru seară, fulgi de ovăz cu Chia, iaurt fără lactoză, izolat proteic din zer, alune de pădure și ciocolată neagră (aproximativ 600 de calorii). Un alt meniu zilnic, propus de nutriționistul actorului, constă în omletă proteică keto (aproximativ 600 calorii), pulled pork tacos (700 calorii), un măr (100 calorii), creveți Argentina, fără pâine (500 calorii). Total pe zi: 2.350 calorii.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Păr gras | Soluția home-made pentru a-l menține curat mai mult timp

Andreea Damian

Rihanna a închiriat o insulă din Anglia ca să-și înregistreze noul album

Andreea Damian

Serena Williams, interzisă pe terenul de tenis

Andreea Damian

Cea mai frumoasă fetiță din lume are doar 5 ani și a cucerit deja Internetul

Andreea Damian

Laura Cosoi revine în televiziune, într-un serial. Ce rol va juca

Andreea Damian

Boala de care suferă Andreea Mantea și din cauza căreia s-a îngrășat atât de mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu