Tabu
Image default
LIFESTYLE

Digital Pot – planta care se conectează la calculator

De la muzică și filme, la mâncare, haine și chiar mirese, putem găsi orice cu ajutorul calculatorului și al internetului.
Mai nou, însă, s-a descoperit că nu numai noi ne putem folosi de calculator, ci și plantele. Dacă vă întrebați ce legatură are o plantă cu un PC, iată că cineva s-a gândit și la acest aspect.
Digital Pot este un produs apărut nou pe piața gadget-urilor, permițându-ne să aflăm nevoile plantei. Ingeniozitatea sa constă în ghiveciul cu ecran care poate fi conectat prin USB la calculator și care transmite date despre temperatură, umiditate și dacă planta are nevoie să fie udată sau nu.
Ghiveciul este foarte inteligent având în vedere că dacă este stropit cu prea multă apă, aceasta se scurge într-un vas atașat. Ecranul ghiveciului este LCD și transmite starea plantei, de la afișarea unui emoticon happy la unul trist, planta ne poate atrage atenția asupra stării ei.
Pentru cei comozi sau uituci, dar cărora le plac plantele, mai multe informații despre gadget și cum poate fi achiziționat, puteți găsi dând clic aici.

ARTICOLE SIMILARE

Ce fata are NARCISA SUCIU! A iesit prima la MISS!

realitatea

Racoarea verii – Rulada inghetata in trei straturi

realitatea

Ghid pentru alegerea inelului de logodna cu diamant

realitatea

Coca Cola by Manolo Blahnik

realitatea

RETETE de vara cu vin rose: SCOICI cu aioli, SOMON cu legume

realitatea

Oamenii au șters de pe fața Pământului 60% dintre speciile de animale începând cu anul 1970

realitatea

Scrie un comentariu