Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Dimineţi ideale, într-un mod romantic de simplu

Fiecare dimineață ar trebui să însemne un nou început pentru fiecare. Uneori femeile visează la mult mai mult de atât, iar unele chiar reușesc să se bucure de aceste vise palpabile.

Că e vară, toamnă, iarnă, când apar primele raze de lumină ale dimineții lumea începe să revină la viață și să prindă culoare.  La fel și reprezentantele sexului frumos, care se așteaptă la tot felul de dezmierdări și gesturi surprinzătoare din partea partenerului de viaţă. Şi veți spune “Dar cine mai are timp de așa ceva?”.

Știm că dimineața fiecare zboară la repezeală spre locul de muncă, cu o mie de sarcini în minte, pe care le are de îndeplinit în ziua respectivă. Totuși, nu ar trebui să renunțăm la micile gesturi, lucruri simple de altfel, pe care ar trebui, din când în când, să le oferim persoanei iubite.

Cele mai multe femei îşi doresc să fie trezite de iubiții lor într-un mod romantic, desprins parcă din filme. Nu trebuie să fii o fire “siropoasă” ca să poţi visa la o dimineață specială, cât ar fi ea de scurtă, alături de iubitul tău.

Un mod plăcut de a-ți începe ziua poate să se învârte în jurul banalei cești de cafea. Dar cum detaliile fac diferența… o simplă cană cu licoare magică, trântită pe masa din bucătărie, nu va reuși niciodată să-ți facă dimineaţa mai frumoasă. Însă, dacă îți este servită la pat de către iubitul tău și mai apoi savurată în căldura așternuturilor, situația se schimbă.

Dacă partenerul tău este suficient de tandru, ai putea să te lași surpinsă de sărutările sale, urcând ușor pe spate, de la mijloc spre gât, ca mai apoi această explorare să sfârșească printr-un sărut pe buze. Cred că orice femeie tresare la acest gând, afișând un zâmbet laaarg. Totul ține și de imaginația celui de lângă tine.

O altă idee ar fi să te trezești cu un buchet de trandafiri roșii, lângă tine în pat, iar el să îți fi pregătit deja micul dejun. Dacă adori filmele romantice, este clar că acest lucru te influențează în viața de zi cu zi, visând la astfel scene.

Ai grijă să nu rămâi dezamăgită! Nu toți bărbații sunt la fel de creativi și sensibili. Apreciază fiecare gest simplu și de efect din partea iubitului tău. Astfel, vei reuși să îl faci să simtă că este important pentru tine şi, într-un final, tu vei fi cea care va avea cel mai mult de câștigat. Îl vei încuraja ca pe viitor să îți mai ofere astfel de momente.

Multe alte lucruri  îți pot face dimineață mai frumoasă și nu trebuie să fie nimic complicat. De la un simplu sărut pe obraz, urmat de un “Bună dimineața, iubito!”, până la îmbrățișările sincere, toate îți dau aripi, doar cu o singură condiție: să iubești și să simți că ești iubită.

Întotdeauna gesturile făcute de complezență, fără a pune vreun strop de sentiment, au fix efectul invers. În loc să îți provoace bucurie,  te vor face să te simți mințită sau luată în derâdere.

Cel mai important este să fii sigură că omul de lângă tine este exact ceea ce ai căutat și că tu nu ești doar un refugiu de moment pentru el. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, te poți bucura în tihnă de povestea ta de dragoaste!

So,  let your feelings be your guide in a smart way!

ARTICOLE SIMILARE

Delia fără inhibiții în FHM

Secretul femeii care a aniversat 111 ani: Bea alcool si a fumat la greu!

Cat cantareste Adriana Bahmuteanu la 1,68 m

FOTO: Reteta de saorma a lui CARMEN BRUMA!

Oana Zavoranu, declaratie sincera: “Mi-am dat seama ca taranca eram eu”

INCREDIBIL! Un MILIARDAR grec vrea să o REÎNVIE pe Amy Winehouse

Scrie un comentariu