Home > Lifestyle > Din artist in Romania, un simplu angajat la un hotel. Ce face Lucian Viziru in Germania!

Din artist in Romania, un simplu angajat la un hotel. Ce face Lucian Viziru in Germania!

Lucian Viziru a decis, acum ateva luni, sa plece definitiv din Romania pentru a-si reface viata in Germania. Artistul a lasat in urma intreaga cariera, fiind acum un simplu angajat al unui hotel… un job de vara.

Actor si cantaret, Lucian Viziru locuieste deocamdata in statiunea germana Garmisch-Partenkirchen, avand un job temporar ca antrenor de tenis la un hotel.

“Am un summer-job de antrenor de tenis la un hotel. Locuim langa Garmisch, intr-un apartament pe care ni l-a pus hotelul la dipozitie”, a declarat Viziru pentru okmagazine.ro.
De asemenea, artistul a precizat ca incepand cu 1 octombrie va lucra la o scoala de tenis din Stuttgart. “Oferta am primit-o in urma cu cateva saptamani. Nu ma cunostea nimeni, insa am vorbit mult la telefon cu cei de la scoala de tenis si, in cele din urma, ne-am intalnit pentru o discutie si un antrenament de proba. Intamplarea a facut ca unul dintre proprietarii scolii de tenis sa-l cunoasca pe fostul meu partener de dublu, care e antrenor de tenis in Stuttgart. Asta a facut ca intalnirea sa fie mai relaxata si insotita de o recomandare calduroasa din partea unui antrenor de clasa”, a mai adaugat Lucian Viziru, potrivit aceleiasi surse.

Articole asemanatoare
Lucian Viziru “a fugit” din Romania din cauza bancilor!
THREESOME cu Lucian Viziru in rolul principal! AFLA cine erau cele doua femei!
TANIA BUDI “s-a culcat cu Bittman si Viziru fiindca raspundeau usor la telefon” / AFLA cine zice asta!
Euro 2012 – Fani sexy(FOTO)

Loading...

Comenteaza acest articol

Din artist in Romania, un simplu angajat la un hotel. Ce face Lucian Viziru in Germania!

by   1 min
0