Tabu
Image default
What's hot

Din ce in ce mai putin! CAT a cerut si cat i s-a oferit MIHAELEI RADULESCU la Antena 1!

Steaua Mihaelei Radulescu a cam inceput sa apuna, iar onorariile ei sa se diminueze considerabil.

S-au scris multe despre revenirea Mihaelei Radulescu in televiziune, in ultimii ani. Retrasa la Monaco dupa divort, Raduleasca a avut in toata aceasta perioada aparitii mai degraba episodice la diverse posturi TV. Doar la Realitatea a mai avut o emisiune, insa audientele au fost incredibil de modeste.

Acum, insa, se pare ca va fi implicata intr-un proiect serios, la Romanii au talent, unde va fi cel de-al patrulea jurat. Pana sa ajunga sa bata palma cu PRO TV-ul, pe o suma destul de mica si aici, Mihaela a negociat intens cu Antena 1. Detalii despre aceste discutii s-au mai “scurs” catre presa, insa abia acum, revista SPY face lumina in aceasta poveste intortocheata, scrie www.cancan.ro. La începutul lunii trecute, a apărut pentru prima data în presă informația că Radulescu va prezenta, alături de Victor Slav, noul show al Antenei 1, „Dancing with the Stars”. Vedeta a confirmat informatia, insa a tinut sa precizeze ca a primit o oferta mult prea mica. „Nu m-am dus pe bani puțini undeva”. Spy a aflat despre ce sumă este vorba: 2.500 de euro pe emisiune. Aceasta era oferta Antenei, una ce poate fi considerată generoasă de mulți, pentru că 10.000 de euro pe lună nu sunt deloc bani puțini, dar reprezintă doar jumătate din cât a solicitat Mihaela.

Mai exact, sustin cei de la SPY, Raduleasca a cerut 5.000 de euro pentru fiecare ediție a show-ului, motiv pentru care șefii postului din Băneasa au refuzat-o categoric, iar din acel moment relațiile au fost înghețate definitiv. Se pare că favorită să prezinte “Dancing with the Stars”, alături de Victor Slav, este în acest moment frumoasa știrista a Antenei 1, Geanina Varga, fosta coperta Playboy pe vremea lui Dan-Silviu Boerescu.

ARTICOLE SIMILARE

Un fotograf si-a ucis nevasta pentru ca l-a imbolnavit de SIDA

Kick Ass 2: Supereroism ironic, slang şi fiţe de Jim Carrey

Ţinuta Oanei Zăvoranu în Ţara Sfântă

A murit ultimul ROMAN sfant!

Florin Calinescu, in razboi cu Pro Tv. Vezi ce a facut actorul!

Cate Blanchett – Secrete de frumusete

Scrie un comentariu