Home > Slider > Din ce motiv Kim Kardashian nu mănâncă la aceeași masă cu copiii ei

Din ce motiv Kim Kardashian nu mănâncă la aceeași masă cu copiii ei

Kim Kardashian

Kim Kardashian e o divă din toate punctele de vedere. În afara faptului că duce o viață extravagantă și e nelipsită de la evenimentele mondene, abilitățile ei de mamă sunt adesea puse la îndoială de cârcotași.

Vedeta americană în vârstă de 37 de ani are trei copii, pe care adesea îi neglijează în detrimentul petrecerilor și aparițiilor pe covorul roșu. Nu e de condamnat, pentru că celebritatea vine la pachet cu o serie de sacrificii.

Dar e strigător la cer să te lauzi în gura mare că nu suporți să mănânci la aceeași masă cu propriile tale odrasle. Nici măcar armata de bone pe care a angajat-o ca să aibă grijă de North West, de 5 ani, Saint West , de 2 ani, și Chicago West, de 7 luni, nu au convins-o să împartă aceeași masă când mănâncă la restaurant. Și asta din motive pur și simplu ciudate.

Fapt confirmat deja, când Kim Kardashian a luat masa la un restaurant italienesc de lux din Miami, alături de „sora” sa de suflet, Larsa Pippen. Am spune că și alături de fiica sa, care însă ședea la o masă alăturată cu bona sa și era distrasă de iPad. Din cauza gadgetului, cele două (Kim și North) abia au schimbat un cuvințel pe durata prânzului.

Surse din apropierea cuplului Kardashian-West susțin că de fapt vedeta dorește  să-și țină departe copiii de paparazzi și să se respecte intimitatea. Iar micuța North ar fi înțeles deja situația ei, cu doi părinți celebri.

Și totuși, Kim dorește să petreacă mai mult timp în compania copiilor. Nu poate, însă, să dea cu piciorul la o ieșire cu fetele la cel mai fițos local din oraș.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor
Kim Kardashian
Cum reușește Kim Kardashian să facă 1 mil. $ dintr-o singură postare pe Instagram
kim kardashian
Kim Kardashian, gest prețios în memoria tatălui ei
Kim Kardashian
Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Comenteaza acest articol

Din ce motiv Kim Kardashian nu mănâncă la aceeași masă cu copiii ei

by Andreea Damian   1 min
0