Tabu
Image default
FASHION Slider

Din culisele Saint Laurent: cele mai noi tendințe

În afara calendarului tradițional, în inima unui deșert al cărui nume este păstrat secret, a fost prezentată colecția Saint Laurent primăvară-vară 2021. Cu o dorință de evadare mai mult ca oricând prezentă, Anthony Vaccarello merge spre esențial și desenează contururile unui dulap pur în care siluetele vaporoase transcriu o nevoie de libertate.

Într-un videoclip hipnotic regizat de Nathalie Canguilhem, aproape de casa pariziană, Anthony Vaccarello a dezvăluit creațiile sale de primăvară-vară 2021 pentru Saint Laurent. Adevărat mesaj al libertății, subliniat și mai mult de locul, un deșert, a cărui locație nu a fost dezvăluită, această colecție este o chemare la revenirea la elementele fundamentale, într-o dorință de a îmbrăca corpul fără a-l constrânge.

„Am vrut să mă concentrez asupra esențialului, având în vedere vremurile actuale. Pe de altă parte, am vrut să rămân pozitiv, fără să fiu greu. Decorul deșertului îmi evocă această nevoie de seninătate, spațiu, ritm mai puțin frenetic. Hainele sunt, de asemenea, mai flexibile, există o stare de spirit calmă în această colecție.”Anthony Vaccarello.

În total, 66 de siluete s-au plimbat prin dune. După ce s-a cufundat în arhivele casei, Anthony Vaccarello și-a găsit inspirație în anii ’60 și ’90, realizând haine de purtat, un aliat de zi cu zi.

Care sunt tendințele observate în timpul show-ului Saint Laurent?

Iată cinci tendințe observate în timpul spectacolului Saint Laurent SS 2021 și pe care toate pasionatele de modă vor să le urmeze!

Neo-smoking

Alături de costumele din trei piese cu farmec băiețesc, Anthony Vaccarello reinterpretează creațiile imaginate de Yves Saint Laurent în 1968. O siluetă suplă compusă dintr-o jachetă lungă cu umeri accentuată mai mult ca niciodată.

Pantaloni scurți de ciclism

În timpul zilei, contrastând cu o bluză de mătase neagră cu auriu sau la căderea nopții, combinați cu un top și un blazer sau o jachetă din piele în stil bombardier decupată … Înapoi în anii ’90: pantalonii scurți pentru ciclism își confirmă statutul de piesă la modă.

Paleta de culoari nude cu nisip maroniu

Într-o estetică minimalistă, colecția Saint Laurent primăvară-vară 2021 este imaginată în variante monocrome ultra chic. Bej, brun, maroniu … Nuanțe reconfortante, uneori îmbunătățite cu modele florale sau note aurii.

Lenjerie

Uneori monocromă și alteori în variante florale, casa Saint Laurent oferă o lecție de stil. Aici, o piesă din dantelă cu talie înaltă și purtată de zi cu zi pentru a canaliza o cămașă fluidă puțin prea sofisticată.

Senzualitate

Pene aerisite, transparență și decupaje grafice sunt semnele distinctive ale garderobei de seară Saint Laurent primăvară / vară 2021. Senzual și extrem de simplu, înșelător de auster, îmbunătățit cu detalii delicate pline de farmec.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți întărești sistemul imunitar pentru a evita răcelile și coronavirusul

Andreea Damian

Emma Thompson renunță la un film din cauza lui John Lasseter, tăticul „Toy Story”

Andreea Damian

Să fie abstinența secretul unei vieți lungi și sănătoase?

Andreea Damian

Prezervativele vegane îți asigură viața sexuală, sunt eco-prietenoase, aduc un profit de miliarde de euro

realitatea

Neti Sandu are sau nu operații estetice? Vedeta recunoaște: „Nu pot să mă ajut singură”

Andreea Damian

Cele mai frumoase miliardare din lume conduc lumea cu o mână de fier

Andreea Damian

Scrie un comentariu