Tabu
CULTURE

Dino Parc Rasnov organizeaza primul Halloween printre dinozauri din Romania!

Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, isi asteapta vizitatorii la o petrecere inedita de Halloween, sambata, 31 octombrie, de la 10:00 dimineata pana la miezul noptii.

poster Halloween la Dino Parc“Pentru ca Halloween-ul este o sarbatoare apreciata nu doar de americani, ci si de romani, vom organiza o petrecere speciala de Halloween in parcul nostru. In programul zilei avem activitati atat pentru cei mari, care pot urmari filme horror in cinematograful 9D, cat si pentru cei mici, care vor putea viziona desene animate, vor picta dovleci sau vor putea sa deseneze dinozauri infricosatori. Toti vizitatorii care ne vor trece pragul vor avea parte de suprize. Practic, oricine ne va vizita de Halloween, se va putea implica intr-una dintre activitatile noastre. Mai mult decat atat, am decis sa prelungim programul parcului pana la ora 00:00, pentru toti amatorii de senzatii tari care isi doresc sa parcurga traseele de noapte prin padure, pentru a-i cunoaste sau revedea pe dinozaurii nostri”, a declarat Adrian Apostu, managerul de proiect al Dino Parc Rasnov.

Vizitatorii de toate varstele vor putea sa deseneze dinozauri, sa picteze dovleci, sa asculte muzica, sa vada filme si desene in cele doua cinematografe si sa ia parte la alte activitati surpriza. In tururile de noapte, fantomele vor fi prezente la petrecere!

Toate activitatile sunt gratuite pe baza biletului de intrare, cu exceptia Cinematografului 9D, al carui bilet costa 10 lei.

Mai multe detalii despre Dino Parc si cinematografele din interiorul lui, gasiti aici:

https://www.tabu.ro/cinema-9d-si-night-tour-la-dino-parc-rasnov/

ARTICOLE SIMILARE

Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

realitatea

Wings for Life World Run

realitatea

Ștampila anti-pipăială din Japonia le permite victimelor să-și marcheze agresorii

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Noul “Monden” nu este un copiator xerox

realitatea

Mormântul cuplului antic din Harappa și secretele de mii de ani

realitatea

Scrie un comentariu