Tabu
PEOPLESlider

Dinu Maxer s-a despărțit și de noua iubită. Ce s-a întâmplat între cei doi

S-a rupt lanțul de iubire dintre Dinu Maxer și noua sa iubită, Ada! Cei doi și-au spus adio după doar două săptămâni de relație.

Apropiații lui Dinu Maxer și ai Adei spun că cei doi nu mai formează un cuplu de ceva timp. Informația nu a fost confirmată încă de niciunul dintre ei, însă recent, cântărețul a dezvăluit că își dorește relația lor să evolueze frumos și firesc.

La doar o zi după divorțul de Deea Maxer, cu care a fost împreună timp de 18 ani, Dinu Maxer a cunoscut-o pe Ada, o brunetă, despre care toată lumea a spus că seamănă cu fosta iubită a cântărețului, Nicoleta Luciu.

Deși toată lumea l-a acuzat că s-a grăbit să își facă o nouă relație Dinu Maxer a declarat că nu este prea devreme să-și refacă viața.

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coadă suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreția”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Ada are 29 de ani și nu are copii din căsnicia cu fostul partener, care a durat şase ani. Cei doi au divorţat anul trecut, iar în prezent, și fostul ei soţ și-a refăcut viața sentimentală.

Deși este originară din Târgu-Jiu, Ada locuiește în București de mai mult timp, unde și-a deschis propriul salon de înfrumusețare, unde aplică gene false. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Halle Berry arată incredibil la 51 de ani. Actrița a devenit blogger de fitness. FOTO

Andreea Damian

Cele 5 sfaturi dietetice pe care să nu le urmezi atunci când vrei să slăbești

Andreea Damian

Scrisoarea secretă pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui ei imediat după nuntă

Andreea Damian

Femeile sunt lideri mai buni. Pandemia o dovedește

Andreea Damian

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. Mesajul transmis de vedetă: „În sfârşit sunt fericită”

Andreea Damian

Delia a stârnit controverse cu ultima apariție: „Lumea zice că-s Satana”. Ce ținută a purtat artista

Andreea Damian

Scrie un comentariu