Home > Fashion > Dior goes Brazil

Dior goes Brazil

Åžtim cu toții cât de focoși sunt latino americanii dar, când până și casa Dior se orientează înspre modele braziliene, e timpul să ne punem întrebări serioase în ceea ce privește tipul de estetică promovată.

S-a zis cu tipul scandinav, supt și cadaveric promovat acum câteva sezoane? Păr cârlionțat în campania Dior Homme din sezonul acesta și piele bronzata? Ei bine da. În timp ce Hedi Slimane, ex-directorul artistic al casei Dior pentru linia masculină și cel care a reinventat silueta Dior, se orienta către diverse trăsături androgine, lipsite de paloare și cu trăiri introverte, Kris van Asche, noul director artistic de câteva sezoane bune deja, se îndreaptă încet dar sigur către cu totul alte fizionomii, forme ceva mai generoase, rase diverse și o altă dinamică în ceea ce privește estetică corporală a bărbatului Dior.

Kris este am putea spune obsedat de brazilieni, echipa sa aflându-se săptămâna trecută la Rio de Janeiro și Sao Paulo pentru a face castingul pentru noile fețe ale campaniei Dior Homme. Fericiții câștigători, după un casting drastic sunt Andre Petro, Gabriel Heckler, Reinaldo Barthoti, Sven Guhle. Defileul Dior primăvara-vara 2010 va avea loc la Paris, pe 28 iunie.

Articole asemanatoare
Film de vazut: Yves Saint Laurent
Peter Philips – Drumul scurt de la Chanel la Dior
Parfumurile Dior pot avea semnatura ta
Robert Pattinson – noua imagine Dior Homme

Comenteaza acest articol

Dior goes Brazil

by realitatea   1 min
0