Home > Fashion > Dior la Paris Fashion Week – FOTO EXCLUSIV TABU.RO

Dior la Paris Fashion Week – FOTO EXCLUSIV TABU.RO

O mare de buyeri, editori, clienti, staruri i-a incurcat din nou pe vizitatorii muzeului Rodin, care si-a inchis portile publicului larg pentru o noua prezentare de moda Dior.


Circulatia a fost oprita, caci un alt show de moda se desfasura in strada – cel al etalarii tinutelor invitatilor. Si cum sa nu se opreasca, de vreme ce pietonii s-au strans cu mic cu mare sa capteze imagini cu cele mai extravagante personaje.

Doar nu se intampla ca in orice zi adevarati fashion guru, precum Anna dello Russo, sa te orbeasca cu rochii, jachete, accesorii la care 99% din populatia planetei nici nu indrazneste sa viseze. Pentru vara viitoare, Bill Gaytten a redefinit clasica eleganta a inceputurilor Dior, adaugand note contemporane elementelor de baza, ce definesc stilul Casei.

Astfel, “marcile  Christian Dior” precum manecile cazute kimono, talia accentuata, volumul fustelor midi au punctat o imagine lady like a anilor 2012, care in mod sigur va zbura de pe rafturi direct in garderoba clientelor cu dare de mana. Designerul a scos din arhiva rosul Dior, spargand cursul patelurile cuminti  din organza, dantela sau sifon. Insertii indraznete de piele, tweed si lana alaturate transparentelor lascive au fost mixate intr-o senzuala colectie, electrizata de coliere metalice, sandale grafice sau ochelari supradimensionati.


Daca designerul a primit mai multe critici decat laude pentru colectia precedenta, acestea au fost inlocuite in acest sezon cu aprecieri la sala deschisa. In backstage, Bill Gaytten a fost felicitat de Olivia Palermo, Orlado Bloom, Godfrey Deeny, Markus Ebner, Catherine Deneuve, Rachel Zoe.

Articole asemanatoare
Dior
Dior a creat o grădină, dar promite să planteze cei 164 de copaci folosiți în prezentarea de la Paris
genele false
Genele false sunt mai atrăgătoare dacă ți le desenezi singură
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
Johnny Depp
Reclamă cu Johnny Depp eliminată de Dior, în urma protestelor comunităţii amerindiene

1 Response

  1. Pingback : Dior la Paris Fashion Week – FOTO EXCLUSIV TABU.RO | Elodia

Comenteaza acest articol

Dior la Paris Fashion Week – FOTO EXCLUSIV TABU.RO

by realitatea   1 min
1