Tabu
CULTURE Slider

Dirty Dancing ar putea avea o continuare

Dirty Dancing

Actriţa Jennifer Grey colaborează cu Lionsgate pentru un film de dans ce ar putea fi continuarea Dirty Dancing (1987), în care a jucat alături de Patrick Swayze.

Ea va fi protagonistă, dar şi producător executiv al lungmetrajului, informează Variety.

Studioul nu a oferit detalii despre proiectul a cărui acţiune este plasată în anii 1990 şi este scris de Mikki Daughtry şi Tobias Iaconis, care au mai semnat „Five Feet Apart” şi „The Curse of La Llorona”.

Dirty Dancing a fost lansat în 1987, iar din distribuţie au mai făcut parte Jerry Orbach şi Kelly Bishop. Acţiunea e plasată în 1963, în staţiunea Catskills.

Filmul a generat încasări de 217 milioane de dolari la nivel global şi a fost vândut în peste 1 milion de unităţi home video. Cântecul „(I’ve Had) the Time of My Life”, compus de Franke Previte, John DeNicola şi Donald Markowitz, a fost premiat cu Glob de Aur şi Oscar.

În 2004, compania Artisan a Lionsgate a lansat prequel-ul „Dirty Dancing: Havana Nights”. Lionsgate deţine drepturile de distribuţie a filmelor „Dirty Dancing”.

Jennifer Grey a câştigat sezonul al 11-lea al emisiunii „Dancing With the Stars” şi a jucat în sitcomul „Red Oaks” (2014 – 2017) al Amazon.

ARTICOLE SIMILARE

Guns n’ Roses is back!

realitatea

Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie

Andreea Damian

Joker și Roman Polanski au câștigat la festivalul de la Veneția

realitatea

Depeche Mode reia turneul

realitatea

Schimbare majoră la „Românii au talent”! Andi Moisescu, înlocuit de Smiley

Andreea Damian

Premiile Emmy 2020. Gala a fost ținută online din cauza pandemiei. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu