Home > Agenda > Disney reînvie Home Alone pentru o nouă generaţie dar fanii nu sunt deloc fericiți

Disney reînvie Home Alone pentru o nouă generaţie dar fanii nu sunt deloc fericiți

Home Alone

Disney și-a anunțat planurile de a reînvia o serie de filme clasice, inclusiv Home Alone, Cheaper By The Dozen și Night At the Museum.

Iubitorii de film și televiziune așteaptă cu nerăbdare sosirea noului serviciu de streaming Disney, Disney +, care urmează să se lanseze în SUA în luna noiembrie.

Platforma va avea un conținut foarte interesant. Filmele și serialele de pe Disney+ vor gravita în jurul câtorva francize foarte populare, Star Wars, Marvel și Pixar. Pentru a atrage abonați, Disney face investiții semnificative în film originale ți conținut adițional. Pentru a-și lărgi portofoliul de proprietăți intelectuale, Disney a finalizat de curând achiziția 21st Century Fox. Compania a venil la pachet cu Hulu, un alt serviciu de streaming care este acum controlat exclusiv de Disney.

Președintele Disnye Bob Iger a dezvăluit în această săptămână că platforma sa va conține și o serie de filme produse de Fox, cum ar fi Home Alone.

Seria de filme Home Alone care a debutat în 1990 cu Macaulay Cukin în rolul principal are numeroși fani, chiar și în 2019, aproximativ două decenii mai târziu. Primul film a devenit un clasic de Crăciun, îndrăgit de milioane de familii din întreaga lume. Iar fanii nu au primit prea încântați vestea că Home Alone va fi reinventat pentru o „nouă generație”.

Aceștia și-au arătat indignarea pe Twitter și imploră Disney să nu le încurce „copilăria lor”. „Unele lucruri ar trebui lăsate singure #HomeAlone”, a scris un utilizator. „Un remake la Home Alone. De ce vor să distrugă un clasic? Macauley Culkin reprezintă copilăria mea… lăsați lucrurile așa”, a mai scris altcineva. Iar mesajele de acest gen nu se opresc aici.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost indignată de planurile Disney, care pregătește remake-uri și ale filmelor Night At the Museum, Cheaper By The Dozen și Diary of a Wimpy Kid.

 

Articole asemanatoare
Controversă: noul film Disney – Aladdin fetișizează Orientul Mijlociu și-l transformă într-o glumă?
Cu un raport al veniturilor mai mare decât cel prevăzut, Disney atacă Netflix
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson
Macaulay Culkin
Macauley Culkin e din nou „singur acasă”, după 28 de ani

Disney reînvie Home Alone pentru o nouă generaţie dar fanii nu sunt deloc fericiți

by Andreea Damian   1 min
1