Home > Agenda > stiri > Doi ani de la disparitia MADALINEI MANOLE

Doi ani de la disparitia MADALINEI MANOLE

Petru Mircea a făcut ieri parastas pentru Mădălina Manole, la doi ani de la moartea cântăreţei. Conform Libertatea, evenimentul a avut loc la Biserica Sf. Nicolae din Otopeni, Ilfov, unde artista obişnuia să meargă. La pomană au participat şi fiul Mădălinei, Petru Mircea jr (3 ani), dar şi soacra artistei.

Ca de obicei, Petru Mircea a făcut parastas separat de părinţii Mădălinei. Pentru a evita orice problemă, el nu a fost la Ploieşti, unde e înmormântată cântăreaţa, ci la Biserica Sf. Nicolae din Otopeni, acolo unde “Fata cu părul de foc” obişnuia să meargă la slujbe.

Petru a venit însoţit de fiul lui şi al Mădălinei. Juniorul de trei ani, ca orice puşti de vârsta lui, nu a stat o clipă locului. La un moment dat, el a împărţit, împreună cu tatăl lui, lumânări celor prezenţi în biserică.

Un moment răvăşitor pentru cei care au ţinut la Mădălina s-a consemnat tot în timpul slujbei de pomenire oficiată de parohul bisericii, preotul Radu Dima. În clipa în care s-a cântat “Veşnica pomenire”, soţul cântăreţei nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi.

La finalul slujbei, acesta a împărţit de pomană celor prezenţi colivă, fructe, cozonac, colaci şi alte bucate, pentru ca sufletul Mădălinei să se poată odihni.

Mădălina Manole s-a sinucis în urmă cu doi ani, pe 14 iulie, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani.


Loading...

Comenteaza acest articol

Doi ani de la disparitia MADALINEI MANOLE

by   1 min
1