Home > Lifestyle > Stiri > Unde si de ce e ascuns SERBAN IONESCU?

Unde si de ce e ascuns SERBAN IONESCU?

După ce a fost externat din Spitalul SRI i s-a pierdut urma! Misterioasa dispariţie a lui Şerban Ionescu. Ce ascund rudele şi prietenii actorului, care au format zid de tăcere în jurul său?

De aproximativ o lună, veştile despre starea de sănătate a lui Şerban Ionescu, actorul suspectat că ar fi avut de borelioză şi a ajuns semi paralizat în urma unei muşcături de căpuşă, sunt inexistente, conform www.click.ro . La începutul acestei veri, informaţiile despre starea artistului curgeau una după alta, ba chiar au fost organizate concerte şI spectacole de teatru cu scopul de a fi strânse sume de bani pentru spitalizarea sa în străinătate, iar Guvernul a sărit în ajutorul său alocând o sumă de bani. Acum însă, e linişte deplină, iar Şerban Ionescu este de negăsit.

Tăcerea s-a aşternut imediat după ce Şerban Ionescu s-a externat din Spitalul S.R.I.-ului “Agrippa Ionescu”, amplasat în Baloteşti. Tot atunci, au fost auzite pentru prima oară voci care susţineau că artistul nu suferă de borelioză, ci de o scleroză laterală amniotrofică. Ca să dovedească contrariul, Şerban Ionescu a plecat rapid la o clinică specializată în borelioză, din Germania, de unde a revenit fără să mai dea lămuriri sau vreun semn de viaţă. Magda Catone, soţia artistului, are o atitudine rece şI distantă faţă de toţi colegii de scenă pe care i-a întâlnit în ultimele săptămâni, evitând să deschidă subiectul “Şerban” sau să se plângă acestora de perioada dificilă pe care o traversează.
Nici prieteni săi apropiaţi care l-au ajutat în momentele de criză sau colegii de scenă, nu deţin mai multe informaţii şi, din cauza tam-tam-ului creat şI a diagnosticului incert, aceştia se pare că s-au retras unul câte unul.
Nu este exclus faptul ca aceştia să fi instaurat tăcerea în jurul actorului pentru a-l proteja sau a ascunde faptul că acesta nu mai locuieşte în căminul conjugal.
Astăzi, încercând să verificăm dacă nu cumva Şerban Ionescu se află internat, în Baloteşti, la Spitalul S.R.I. “Agrippa Ionescu”, reporterii CANCAN au vorbit cu reprezentanţii instituţiei medicale, care au tăcut mâlc, refuzând să răspundă la orice întrebare legată de Şerban Ionescu. “Nu putem să vă furnizăm nicio informaţie despre Şerban Ionescu. “Nu vă putem spune dacă este internat aici şi nici ce diagnostic a primit”.
Nici cei de la Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB) nu deţin informaţii despre colegul lor, atât directorul Ioan Caramitru, cât şi adjunctul său Ilinca Tomoroveanu fiind plecaţi din ţară, probabil în vacanţă.
Iar în aceeaşi situaţie sunt şI apropiaţii actorului. Iată câteva dintre declaraţiile persoanelor care ar fi putut să ştie în ce stare se află artistul, dacă a plecat la tratament în străinătate, folosind banii alocaţi din rezerva de stat, sau continuă să se trateze în ţară:
Magda Catone: “Vă rog să nu mă mai contactaţi. Nu vreau şi nu o să vorbesc despre asta”
Reprezentant TNB: “Numai soţia dânsului poate să vă spună în ce stare este. Noi am organizat spectacolul “Dineu cu proşti” pentru dânsul şI de atunci nu mai ştim nimic. Oricum, suntem în vacanţă”

Articole asemanatoare
DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară
La doar 17 ani, fiul lui Şerban Ionescu s-a logodit
Şerban Ionescu, resemnat! Medicii de la Elias l-au trimis acasă
Şerban Ionescu, in stare foarte gravă! Are creierul “topit”

Loading...

Comenteaza acest articol

Unde si de ce e ascuns SERBAN IONESCU?

by   2 min
0