Tabu
Image default
FASHION

Distracția de Halloween continuă

Zilele premergătoare nopții de Halloween sunt marcate la Băneasa Shopping City de numeroase „întâmplări” de neuitat.

Astfel, miercuri, 29 octombrie, de la ora 18.30, jurnaliștii înscriși la competiția pentru cel mai sexy, înfricoșător și la modă machiaj de vrăjitoare/vampir se vor întrece în „blesteme”, unul mai „acid” decat altul, rostite de limbile ascuțite ale vrăjitoarelor din presă.

În ziua de vineri, 31 octombrie, cu începere de la ora 19.00 și până la ora 21.00, părinții sunt invitați să NU își lase copiii acasă de Halloween, pentru că la Băneasa Shopping City petrecerea va fi în toi, cu tot alaiul de rigoare: MC Vrăjitoarea Alexia, Vrăjitoarea din „Albă ca Zăpada”, Vrăjitoarea din „Frumoasa din Pădurea Adormită”, „Vrăjitorul din Oz” și multe alte personaje „brrrr”.

Copiii sunt asteptați la Castelul Magic, îmbrăcați în cele mai de gală costume horror. Sufletul petrecerii va fi „asigurat” de Minimax în colaborare cu formația „Contrapunct”, iar din program nu vor lipsi dansul cu mături și imnurile vrăjitorești.

Iar, sâmbătă, 1 noiembrie și duminică, 2 noiembrie, de la ora 12.00 și până la ora 20.00, în Băneasa Shopping City vizitatorii vor fi surprinși de atmosfera magică de Halloween, întreținută de vrăjitoarele înconjurate de decoruri specifice.

Aceștia vor avea parte de momente de magie oferite de Dan Bucfing și vor primi plăcinte cu dovleac dacă fac donații pentru a sprijinii inițiativa Asociației Ovidiu Rom de a ajuta fiecare copil să meargă la școală.

Cei care fac cumpărături în valoare de peste 100 RON au șansa de a participa și de a câștiga numeroase premii la Loteria Magică, al cărei mare premiu, o excursie la Disneyland, va fi extras duminică, 2 noiembrie, la ora 16:00.

Băneasa Shopping City a dedicat 18 zile sărbătoririi Halloween-ului, care a început prin acțiunea de dezvelire a obiectelor ce au fost licitate în cadrul Balului de Caritate de Halloween, prin inițiativa Asociației Ovidiu Rom pentru accesul copiilor la educație.

În interiorul mall-ului spiritul sărbătorii de Halloween este întreținut prin decorațiuni specifice, bostani și păianjeni giganți, dar și cu sprijinul vrăjitorițelor care îi îmbie pe vizitatori la distracție.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Moss poarta creatii Haute Couture in Vogue Japonia din mai

realitatea

New York Fashion Week Primăvară- Vară 2010

realitatea

Daria, Stefanel și Mario Testino

realitatea

Ioana Croitoru și Oana Hurdubelea

realitatea

În 2021, moda va salva balerinii

Andreea Damian

Street fashion: Maria

realitatea

Scrie un comentariu