Tabu
Image default
CULTURESlider

Distribuție cu nume celebre în „Don’t Look Up”

Numeroase producții cinematografice au fost forțate să oprească filmările din cauza pandemiei coronavirusului, anul trecut. Dar filmele pline de vedete vor ajunge din nou în cinematografe sau pe ecranele noaste într-un viitor nu prea îndepărtat, din fericire.

Don’t Look Up este un film produs de Netflix și care îi aduce împreună pe Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio, ambii laureați cu un premiu Oscar. Din distribuție mai fac parte Meryl Streep, Timothee Chalamet și Cate Blanchett.

Cine a fost distribuit în filmul Don’t Look Up de la Netflix?

Sună deja incredibil, nu? Și asta înainte de a adăuga în distribuție pe Jonah Hill, Chris Evans, Rob Morgan, Ariana Grande și Kid Cudi, alături de vedeta serialului „Friends” Matthew Perry.

Regizorul este încântat să lucreze cu Lawrence: „Sunt atât de încântat să fac acest film cu Jennifer Lawrence. Ea este ceea ce oamenii din secolul al XVII-lea numeau „o explozie”. Cât despre DiCaprio, este prima dată când starul din Titanic joacă într-un film produs de Netflix.

Pe 12 ianuarie, Netflix le-a oferit fanilor primele imagini cu Leo și J. Law din timpul filmărilor peliculei care va fi lansată pe platforma de streaming cel mai probabil în 2021.

Cât de diferit arată Leo. Și părul lui Jennifer!

Câteva săptămâni mai târziu am văzut mai multe imagini din culise. Imaginile , publicate de JustJared, îi arată Timothee Chalamet și Jennifer Lawrence.

Don’t Look Up este despre sfârșitul lumii

Conform Deadline, „filmul urmărește doi astronomi de nivel scăzut care se angajează într-un turneu media pentru a avertiza omenirea despre un asteroid care se apropie și care va distruge Pământul”.

Don’t Look Up este scris și regizat de Adam McKay, care este responsabil pentru filme precum Vice, The Short Short, Anchorman și Step Brothers. McKay a dezvăluit: „Faptul că Netflix vede acest film ca pe o comedie mondială ridică ștacheta pentru mine și echipa mea într-un mod interesant și motivant”.

Filmările au loc la Boston. Recent, actriţa Jennifer Lawrence a fost rănită aproape de zona ochiului de un ciob, în timpul filmărilor. Ciobul, provenit de la o explozie controlată pe platoul unde au loc filmările la producţia Don’t Look Up, „a tăiat pleoapa lui Lawrence şi i-a provocat sângerare”, potrivit TMZ.

ARTICOLE SIMILARE

Cleopatra Stratan, replică acidă atunci când a fost certată pentru rochia simplă

Andreea Damian

SHAKIRA o sustine pe SANZIANA la Vocea Romaniei

TEORII ALE CONSPIRATIEI! Secretul ascuns de DISNEY in fiecare film! Ce poate insemna? CIA, FBI sau complot masonic?

Ce se întâmplă în corpul tău dacă ții post negru trei zile?

Andreea Damian

Un milion de dolari pe an: incredibilul contract prenupțial dintre Kim Kardashian și Kanye West

Andreea Damian

Prima imagine cu Kristen Stewart în rolul prințesei Diana din „Spencer”. Actrița, de nerecunoscut!

Andreea Damian

Scrie un comentariu