Home > Lifestyle > Stiri > “Divele” de plastic, CRITICATE DUR: “Dacă nu ai voce, te duci la Moga şi te lansezi într-o săptămână!”.

“Divele” de plastic, CRITICATE DUR: “Dacă nu ai voce, te duci la Moga şi te lansezi într-o săptămână!”.


Andreea Olariu, participantă la “Vocea României”, a confirmat prin numeroasele premii şi distincţii câştigate la concursuri naţionale şi internaţionale că este o mare artistă, însă norocul nu pare a fi de partea ei. Peisajul muzical românesc este dominat de domnişoare care, datorită faptului că au ales să-şi dezvelească trupurile pe scenă, s-au trezit vedete peste noapte, deşi nu au voci strălucitoare.

Mihai Trăistariu, cel care a ales-o pe Andreea Olariu să facă parte din juriul concursului muzical  “Liga campionilor în muzică”, spune că tânăra va avea de parcurs un drum anevoios spre faimă, întrucât ea nu va accepta niciodată să se dezbrace pentru a-şi îndeplini visul.

“Andreea Olariu nu este celebră pentru că încă nu s-a dezbrăcat! Când o va face, va avea succes. Sunt altele care nu au nici măcar o zecime din talentul ei, dar care au mult prea mult succes şi destule concerte; sunt colege de-ale mele care, pentru că au devenit piţipoance de showbiz, se bucură de succes. Andreea nu va deveni niciodată o piţipoancă, nu o să-şi pună silicoane şi alte lucruri de acest gen. Ea ne încântă cu vocea ei, iar dacă acest lucru se întâmplă în România, ai ghinionul să te faci cunoscut  extrem de greu. Dacă nu ai deloc voce şi te duci la Marius Moga, ai marele noroc  de a te lansa într-o săptămână, iar dacă ai bani să-ţi plăteşti piesele, te-ai scos! Andreea va miza doar pe vocea ei” este de părere Mihai Trăistariu, el dorind să-i facă acesteia o piesă cu care să câştige Eurovisionul.

Articole asemanatoare
Incredibil! BIANCA se marita cu MARIUS MOGA!
SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati
Romanian Music Awards anunță astăzi nominalizații pentru gala anuală de premiere
Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa

Loading...

Comenteaza acest articol

“Divele” de plastic, CRITICATE DUR: “Dacă nu ai voce, te duci la Moga şi te lansezi într-o săptămână!”.

by   1 min
0