Home > Lifestyle > Stiri > Al cincilea DIVORT dintre Bahmu si Prigoana, cu DETALII! Istoria neromantata a relatiei lor!

Al cincilea DIVORT dintre Bahmu si Prigoana, cu DETALII! Istoria neromantata a relatiei lor!

După ce şi-a dat demisia din PDL, Silviu Prigoană i-a intentat proces de divorţ soţiei sale, Adriana Bahmuteanu. Prezentatoarea tv a promis să se despartă de parlamentar cu o condiţie: să-şi păstreze copiii!
Adriana Bahmuţeanu şi cei doi copii, Eduard (2 ani) şi Maximus (4 ani), au plecat din casa în care locuiau cu Silviu Prigoană, acum o lună. De atunci, însă, politicianul nu s-a mai interesat de soarta copiilor lui, ci doar are grijă să o cheme pe soţie pe la tribunal, după cum susţine chiar ea. Bruneta vrea cu orice preţ ca băieţii să-i fie încredinţaţi şi aşteaptă astăzi, cu sufletul la gură, decizia privind ordinul de protecţie.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, aceasta a mai primit o veste, aseară, prin intermediul presei şi confirmată de avocatul său, Cristian Gheorghiţă: soţul ei a intentat ieri şi divorţul. După ce şi-a dat demisia din PDL, furios probabil pe eşecurile profesionale, Silviu Prigoană a dorit să se răzbune din nou să se despartă de consoarta sa, pentru a patra oară. Acesta şi-a anunţat avocatul, apoi a depus la Judecătoria Sectorului 3 cererea de divorţ, având ca primă înfăţişare data de 21 noiembrie.

„Sunt la coafor, acum am primit vestea. Ce să spun, e foarte penibil ce se întâmplă, putea să-mi spună ce intenţii are, nu să aflu din presă. Dacă el îşi doreşte divorţul nu e nicio problemă, divorţăm. Vom avea o relaţie civilizată, chiar dacă nu vom mai fi împreună, doar e tatăl copiilor mei. Condiţia e ca băieţii să rămână cu mine”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, pentru Click!

Totuşi, instanţa va cântări foarte mult în privinţa custodiei copiiilor, întrucât tatăl nu i-a vizitat de-o lună, iar Adriana a spus la tribunal că atât ea cât şi Maximus au fost bătuţi de Prigoană, iar asta poate fi o bilă neagră pentru un părinte. „Copilul are nevoie de terapie la un psiholog, îi este frică de tatăl lui. Maximus venea şi îmi spunea că l-a bătut tata cu băţul”, a spus prezentatoarea Antena 2.

Prigoana şi Adriana s-au căsătorit de patru ori

– În toamna anului 2003, s-au căsătorit prima dată după o relaţie de un an.

– La întoarcerea din luna de miere, proaspeţii însurăţei au divorţat.

– În ianuarie 2004, milionarul şi vedeta s-au căsătorit din nou în mare secret, în Las Vegas.

– După trei luni de la a doua căsătorie, Prigoană a intentat divorţ a doua oară, dar şi-a retras cererea.

– În vara aceluiaşi an, august 2004, au divorţat cu succes.

– Pe 31 august 2005, Prigoană şi Bahmuţeanu s-au căsătorit a treia oară.

– În ianuarie 2007 au divorţat din nou.

– Pe 7 mai 2009 s-au căsătorit a patra oară.

– Atât Adriana cât şi Silviu au mai fost căsătoriţi, dar au divorţat. Cu prima lui soţie, care a decedat acum 15 ani, Prigoană mai are doi băieţi: Honorius şi Silvius, iar cu Adriana are alţi doi băieţi.


Comenteaza acest articol

Al cincilea DIVORT dintre Bahmu si Prigoana, cu DETALII! Istoria neromantata a relatiei lor!

by   2 min
0