Tabu
Image default
lifestyle

Divort, partaj, custodia copilului, resedinte – ANDREEA MARIN vs. Stefan Banica, ultimele detalii!

O persoană apropiată cuplului Andreea Marin (38 de ani) – Ştefan Bănică jr (45 de ani) a dezvăluit pentru Libertatea că fosta soţie a cântăreţului intenţionează să stea mai mult peste hotare, mai ales după pronunţarea divorţului. Andreea o va lua cu ea şi pe Violeta, fetiţa ei de cinci ani, rodul iubirii cu Ştefan. “Zâna” va continua însă să se implice în proiectele umanitare pe care le-a demarat.
“Aştept o mare schimbare în viaţa mea şi mi-o doresc. N-ai cum să bănuieşti, dar vei şti la un moment dat. Sper să vă bucuraţi pentru schimbarea mea”, declara Andreea Marin în cadrul emisiunii “De Suflet”, de la PRO TV Internaţional, cu aproximativ o lună înainte ca soţii celebri să-şi anunţe, oficial, divorţul. Libertatea a aflat că această schimbare majoră la care se referea fosta vedetă TV are legătură cu mutarea domiciliului său într-o altă ţară. “Am informaţii că Andreea nu va mai locui în România. Va sta astfel departe, nu doar de amintiri, ci şi de scandalul declanşat de separarea sa de Ştefan Bănică. S-ar putea muta în Franţa, nu s-a hotărât încă asupra locului. Oricum, va alege între Paris şi Monte Carlo”, a mărturisit o persoană apropiată Andreei Marin. În plus, în urmă cu câţiva ani, potrivit aceleiaşi surse, “Zâna” a căutat şi şi-a dorit să cumpere o casă în Paris sau în Monte Carlo, acolo unde-şi are rezidenţa şi Ion Ţiriac, miliardarul care a ajutat-o de multe ori.

Mai mult, Andreea ar putea să-şi continue şi proiectele umanitare în care este implicată. În cazul în care ar obţine, de pildă, rezidenţa la Monte Carlo, ea ar fi nevoită să stea în principat şase luni, alte şase putând să le petreacă oriunde va dori. “Zâna” ar urma să fie ajutată, o perioadă, şi de soacra sa, cea care acum se află alături de fiu, de noră şi nepoţică în vacanţă în Dubai. De altfel, “Zâna” nu s-a ascuns să recunoască, în urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu acordat ziarului Libertatea: “Pot fi şi mamă, şi tată pentru Vio, când Ştefan nu e cu noi”. Contactată de reporterii noştri, Andreea Marin nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia conform căreia îşi va stabili domiciliul în altă ţară, alături de fiica sa, Violeta.

«Un divorţ nu trebuie să te dărâme! Eu sunt trecută deja printr-o astfel de experienţă, sunt încă în viaţă… Atâta vreme cât un divorţ nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum este sănătatea. Sunt stăpână pe mine, trăiesc din venituri proprii şi am independenţă financiară», Andreea Marin.
Dacă în timpul căsătoriei cu Ştefan Bănică, Andreea ţinea foarte mult să fie strigată cu numele de familie al soţului, în prezent, înainte chiar ca divorţul să se pronunţe, “Zâna” a renunţat la Bănică. Ea şi-a schimbat toate adresele de e-mail şi pe cea de Facebook, în care apărea ca Andreea Marin Bănică. Ea va cere şi în cadrul procesului de divorţ să revină la numele iniţial, cu care de altfel s-a consacrat, Andreea Marin.

Andreea şi Ştefan îşi doresc un divorţ amiabil, din culpă comună. Deşi averea lor este una de luat în calcul, ei nu se vor război, prin tribunale, pentru partaj. Cei doi soţi vor rămâne, fiecare, cu imobilele avute înaintea căsătoriei: Andreea, cu casa din Telega, cu apartamentul din Dorobanţi, cu mai multe apartamente în zona Foişor, cu vila din Pipera, aflată încă în stadiul de finisare, iar Ştefan – cu vila din zona Tei, cu casa din Unirii, cu aceea din Băneasa. La comun, ei au un restaurant şi un bloc de 45 de milioane de euro în Aviatorilor, Bucureşti, pentru care cei doi soţi au făcut un credit, în 2008, de aproximativ 1,7 milioane de euro. În ceea ce o priveşte pe Violeta, cei doi soţi urmează să solicite custodie comună, cu domiciliul la casa mamei.

ARTICOLE SIMILARE

Adevarul Holding vizeaza un loc in “primele doua-trei trusturi din Romania-

realitatea

DIETA cu pere si fasole neagra! UITE cat poti sa slabesti!

FOST FOTOMODEL, acum cersetor! IATA DRAMA LUI

3OH!3 feat. Katy Perry – Starstrukk

realitatea

TOP 10 cel mai bine îmbrăcate femei ale tuturor timpurilor

realitatea

Megan Fox vrea să știe de ce o urăsc femeile

realitatea

Scrie un comentariu