Home > Agenda > stiri > DIVORT cu probleme pentru ALEX VELEA: uite ce-i cere sotia!

DIVORT cu probleme pentru ALEX VELEA: uite ce-i cere sotia!

Ana si Alex Velea s-au asezat la masa negocierilor inca de acum doua saptamani. In mod evident, amandoi s-au impacat cu faptul ca focul pasiunii dintre ei s-a stins si au putut discuta la rece “imparteala”. De fapt, artistul a decis sa renunte la apartament in favoarea Anei si, bonus, i-a oferit si o masina.

Cand credea ca toate sunt aranjate si poate visa linistit la burlacie, Velea a avut parte de o mare surpriza. Surse apropiate mulatrei au dezvaluit pentru www.cancan.ro faptul ca, desi afacerea parea destul de profitabila pentru ea, Ana ar fi refuzat targul si, in locul apartamentului, ar fi cerut o suma insemnata de bani, contravaloarea casei, spun unii. Chiar si cu noile date, Alex ar fi acceptat totul fara sa comenteze.

Articole asemanatoare
ALEX VELEA a divortat contra a 50.000 euro
ALEX VELEA inca negociaza partajul cu ANA / Sotul unei mari cantarete e mediatorul!
In sfarsit! ANA si ALEX VELEA au divortat! De ce nu poate ANTONIA sa divorteze…
ALEX VELEA luat la intrebari de fratii sotiei! A SCAPAT ca prin minune de o corectie!

1 Response

  1. Revoltata

    Mda ! La cat a muncit sa faca casa si sa aiba de toate cu Alex Velea e normal sa aiba pretentii. A stat si doar a vegetat pe banii lui si acum vrea…despagubiri ca deh e parasita. E fraier el ca nu angajeaza un avocat si sa o lase cu ochii in soare . La munca fato nu la intins mana!!

Comenteaza acest articol

DIVORT cu probleme pentru ALEX VELEA: uite ce-i cere sotia!

by   <1 min
1