Home > Lifestyle > Stiri > DIVORT SOCANT in Romania! Te-ai fi asteptat?

DIVORT SOCANT in Romania! Te-ai fi asteptat?

Dupa ce au aparut la televizor in tot felul de contexte controversate, bizarul cuplu se desface acum! Culmea, partenerul de 68 de ani si-a inselat sotia de 33 de ani! Neverosimil, dar a fost prins cu alta femeie in pat!

Oana Lis a depus, vineri, la Judecătoria sectorului 2 Bucureşti, o acţiune în care cere divorţul de Viorel Lis, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul acesteia, Bogdan Bărbuceanu.

Avocatul Bogdan Bărbuceanu a precizat că în acţiunea depusă în instanţă este menţionată “culpa exclusivă a pârâtului (Viorel Lis, n.r.)”, iar primul termen în procesul de divorţ a fost fixat pentru 30 aprilie 2013. “Probabil că vom face o cerere de preschimbare. Acesta a fost termenul pe care l-a dat calculatorul. Noi vom încerca să aducem prima înfăţişare mai aproape, dar pe rolul instanţei sectorului 2 sunt multe cazuri, aşa că nu ştiu dacă vom reuşi”, a mai spus avocatul.

“Doamna Lis îşi acuză soţul de relaţii extraconjugale, iar, dacă judecătorul va decide că vina îi aparţine exclusiv lui Viorel Lis, ea intenţionează să îl oblige pe fostul soţ la plata unor despăgubiri, pe baza Codului Civil aflat acum în vigoare. Articolul 388 din Codul Civil prevede ca soţul reclamat să ceară de la soţul vinovat despăgubiri. Asta numai dacă se desface căsătoria din culpa exclusivă a pârâtului. Am specificat, dar nu am stabilit încă un cuantum, dar despăgubirile vor fi, cu siguranţă, băneşti”, a mai spus Bogdan Bărbuceanu.

De asemenea, Oana Lis doreşte ca, după pronunţarea divorţului, să revină la numele anterior căsătoriei, respectiv Oana Ungureanu. Viorel Lis, în vârstă de 68 de ani, şi Oana Lis, în vârstă de 33 de ani, s-au cunoscut în urmă cu 14 ani. La momentul respectiv, Oana era studentă şi a mers în practică la Primăria Capitalei, unde Viorel Lis era edil şef. Viorel Lis a fost primar al Capitalei în perioada 1997 – 2000. Cei doi s-au căsătorit civil în 2009, iar religios în 2011.

Articole asemanatoare
DIVORT: Viorel si Oana Lis s-au inselat reciproc! Dezvaluiri incredibile!

Comenteaza acest articol

DIVORT SOCANT in Romania! Te-ai fi asteptat?

by   1 min
0