Home > Lifestyle > DIVORT: Viorel si Oana Lis s-au inselat reciproc! Dezvaluiri incredibile!

DIVORT: Viorel si Oana Lis s-au inselat reciproc! Dezvaluiri incredibile!

Barbatul spune ca a avut o relatie cu Oana, iar ultima oara s-au intalnit si  au facut dragoste in luna septembrie. “Am cunoscut-o pe Oana printr-un  prieten comun care avea o sala de forta. S-a intamplat acum 4 ani, inainte sa se  casatoreasca. Oana facea misto mereu de Viorel. A zis ca daca nu se marita cu  el, moare. A inceput sa rada cand am intrebat-o de nunta si a ras. Am facut  schimb de numere de telefon, iar de atunci am tinut legatura. Am luat masa  impreuna si s-a legat o poveste. Am baut vin pana la 3 dimineata. Cand m-am  reintors in Bucuresti a avut loc prima noapte de dragoste cu ea, pe 22  septembrie, la un hotel. Ii povesteam ca imi doresc un copil. Ultima oara ne-am  intalnit in luna septebmrie. Dupa ce a ramas insarcinata nu mi-a mai raspuns la  telefon. Cred ca acest copil este al meu. M-a luat de fraier. S-a folosit de  mine”, a spus iubitul secret al Oanei Lis, la Antena 1, notează Cancan.ro.

Intre timp, lucrurile au degenerat si Viorel I-a aplicat o corectie fizica Oanei in plina strada, dupa cum au relatat ieri ziarele…

Articole asemanatoare
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!
Gelos ca sotia face un copil cu alt barbat, VIOREL LIS a batut-o pe OANA in mijlocul strazii!
S-a aflat! CINE e tatal copilului pe care-l face OANA LIS!
Cum arata fosta sotie a lui Viorel Lis

DIVORT: Viorel si Oana Lis s-au inselat reciproc! Dezvaluiri incredibile!

by   1 min
1