Tabu
Image default
lifestyle

Secretul doamnei cu PALARIE de la NUNTA EBA

O misterioasa si eleganta doamna cu palarie a fascinat asistenta la nunta Elenei Basescu. Reporterii CANCAN.ro au reuşit să dezlege misterul: eleganta doamnă este Doina Nadia Popoviciu, fiica fostului demnitar comunist Ion Dincă şi fosta soţie a omului de afaceri Gabriel Popoviciu.
Stilista Dana Budeanu a catalogat apariţia Doinei Popoviciu la nunta Elenei Băsescu drept una de un rafinament desăvârşit. “Vă rog, doamnelor, să admiraţi şi memoraţi pur şi simplu fotografic această ţinută de un rafinament desăvârşit. A fost singura din ziua aceea, din păcate. Din fericire însă, a existat aceasta “gură” de aer fin în atmosfera irespirabilă a apariţiilor pestriţe, de prost gust şi de o “vulgaritate” violentă”, a apreciat Dana Budeanu.

Fostul sef comunist, Ion Dinca, considerat durul regimului Ceausescu (i se spunea “Dinca Te-Leaga”!), a avut doua fete, cea de-a doua fiind maritata, apoi despartita de un alt om de afaceri, Nicolae Badea. Miliardarul Gabriel Puiu Popoviciu este implicat intr-un scandal legat de apartamentul cumparat de la el de Ioana Basescu in complexul rezidential Baneasa, fiica cea mare a presedintelui beneficiind – zic presa – de un pret preferential. In toamna anului trecut, si sotii Popoviciu au trecut printr-un divort.

Altrom, Orange Romania, Baneasa Shopping Center, lantul de restaurante Pizza  Hut, afacerea KFC, hotelurile Howard Johnson, Ramada Parc si Ramada Plaza sunt  numai o parte dintre afacerile lui Popoviciu. Majoritatea facute impreuna cu Radu Dimofte,  partener de care s-a despartit. Iar la unele dintre ele apare ca actionar Ligia  Popoviciu, mama lui, care mai este actionar si in alte firme cu sediul in  Indiile de Vest. Ce va avea Doina Popoviciu din toate acestea, dupa divort?  Nimic, spun surse apropiate, fara a exclude posibilitatea ca milionarul sa  transfere o parte din imperiu pe numele unor terti, gandindu-se la amanta sa,  Dorothy Constantin. Sau la Gabriela, fiica lui, pe care a reusit sa o atraga de  partea lui. De altfel, a si bagat o intreaga avere in magazinele Victoria 46,  Victoria Men si Day and Night, toate patronate de  Dorothy. Cititi aici: http://www.enational.ro/actualitate/miliardarul-popoviciu-isi-arunca-nevasta-in-saracie-105240.html/#ixzz25Tnf9IaT

ARTICOLE SIMILARE

Un MARTOR a vazut TOTUL: “A tarat-o pe jos pe Alexandra Stan, in timp ce o lovea cu pumnii!”

Kanye West a vrut să se sinucidă

realitatea

RIHANNA – topul pozelor topless / Galerie FOTO

Lindsay Lohan, Marilyn Monroe reloaded

realitatea

“As we see it”, expo LGBT la New York

realitatea

Cea mai frumoasa MIREASA a toamnei! Fata CAMELIEI SUCU – pregatiri de nunta! Cum va descinde la Snagov si alte DETALII

Scrie un comentariu