Home > beauty > Doi barbati sexy le propun barbatilor sa se machieze. Afla cine?

Doi barbati sexy le propun barbatilor sa se machieze. Afla cine?

Produsele de machiaj nu mai sunt de mult timp exclusiv dedicate femeilor. Daca inainte era tabu ca un barbat sa foloseasca un dermatograf sau un fond de ten, acum a devenit doar un moft si chiar parte integrata in ritualul de ingrijire a tot mai multor barbati.

Marc Jacobs si Tom Ford cunosc importanta machiajului si au lansat fiecare cate o linie de produse de machiaj care poate fi folosita si de barbati. Colectia unisex “Boy Tested, Girl Approved” semnata de Marc Jacobs include balsam de buze, anticearcan si gel de sprancene. Linia de produse de machiaj pentru barbati sub semnatura lui Tom Ford contine exact ce foloseste chiar creatorul: un produs bronzant, anticearcan, o masca cu namol, o crema de fata, un tratament de ochi si un produs de curatare al tenului, linie ce va fi disponibila incepand cu luna viitoare.

Barbatii devin din ce in ce mai preocupati de ingrijirea imaginii si mai mult de 50% dintre barbati se declara bucurosi “metrosexuali”, dupa cum confirma un raport creat de Co-operative Pharmacy.

Multe magazine care comercializeaza produse de ingrijire si de machiaj din Anglia au raportat ca numarul barbatilor care achizitioneaza cosmetice e din ce in ce mai mare. Mai mult, saloanele englezesti au inregistrat si ele in ultimele luni o dublare a numarului de barbati care doresc sa se bronzeze si sa se penseze.

Frumusete cu o abordare masculina reprezinta noul trend pentru barbati.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 27 august!
Fashion Tech
5 esente toamna-iarna
La 64 de ani, a devenit noua muza a lui Marc Jacobs

Loading...

Comenteaza acest articol

Doi barbati sexy le propun barbatilor sa se machieze. Afla cine?

by   1 min
0