Home > Agenda > stiri > Doi pescari si-au MANCAT prietenul: canibalism pentru supravietuire!

Doi pescari si-au MANCAT prietenul: canibalism pentru supravietuire!

Doi pescari ruşi pierduţi în Siberia, fără mâncare, la temperaturi de minus 30 de grade Celsius, au recurs, din disperare, la un gest extrem, ca să poată rămâne în viaţă.
Alexander Abdullaev şi Alexei Gradulenko, doi pescari ruşi, au fost puşi în faţa unei încercări extreme.
Cei doi au fost salvaţi în luna noiembrie după ce au dispărut timp de trei luni în Estul îndepărtat al Rusiei. Poliţia a descoperit rămăşiţe umane în locul de unde cei doi au fost salvaţi.
Pescarii au recunoscut că au fost nevoiţi să mănânce bucăţi din prietenul lor, decedat, pentru a supravieţui, scrie Daily Mail.
Abdullaev, Gradulenko, Andrei Kurochkin şi un al patrulea pescar s-au pierdut în Iakuţia, una dintre cele mai aspre regiuni din lume, într-o perioadă în care temperaturile căzuseră deja la minus 30 de grade Celsius.
Maşina lor s-a stricat şi Kurochkin a rămas în urmă, iar Abdullaev şi Gradulenko au încercat să meargă pe jos pentru a găsi ajutor. Nu au reuşit. Cei doi susţin că prietenul lor a murit şi că abia după aceea au decis să îl mănânce, pentru că nu mai aveau hrană.
Abdullaev şi Gradulenko au fost, pâna la urmă, găsiţi, după ce străbătuseră pe jos o distanţă 150 de kilometri, în căutarea unui ajutor. Al patrulea pescar nu a fost încă găsit.


Comenteaza acest articol

Doi pescari si-au MANCAT prietenul: canibalism pentru supravietuire!

by   1 min
0