Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Doinița Oancea are un nou iubit

Doinița Oancea iubește din nou, la trei luni de la despărțirea de fostul iubit. Actrița nu își ascunde noua relație și a publicat și prima fotografie în care apare alături de noul ei partener.

Vedeta a reușit să treacă peste fosta relație. Doinița nu își ascunde relația, însă ascunde chipul noului iubit.

În fotografie, atât Doinița, cât și noul ei partener își țin mâna pe coapsa celuilalt. Așadar, imaginea confirmă doar existența unui nou bărbat în viața Doiniței.

În urmă cu doar trei luni, Doinița Oancea se despărțea de fostul iubit. Cei doi au avut o relație de cinci ani și jumătate.

Drumurile noastre s-au separat după cinci ani și jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă, trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire”, mărturisea actrița în primăvara anului acesta.

Actrița a mărturisit că s-a ajuns la această separare deoarece își doreau lucruri diferite de la viață și aveau cu totul alte viziuni și păreri.

„Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani și jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că, la un moment dat, evoluăm diferit. Eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închisă, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mai spus Doinița Oancea despre despărțirea de Adrian Călin, potrivit Spynews.

ARTICOLE SIMILARE

Omul-Păianjen va rămâne în Universul Cinematografic Marvel

Andreea Damian

Interviu Robin and the Backstabbers

realitatea

A copiat ținutele vedetelor pentru a demonstra că mărimea nu contează

Andreea Damian

Top cinci destinatii in care vei simti ce-i adrenalina!

realitatea

Coco Chanel – adevărata poveste din spatele succesului

Andreea Damian

Smokey eyes: joaca-te cu nuantele

realitatea

Scrie un comentariu