Tabu
Image default
PEOPLE

Doinița Oancea a primit inelul de logodnă! Cine e iubitul actriței

Interpreta Minodorei din seria de televiziune “Inimă de țigan”, actrița Doinița Oancea a anunțat că de ziua ei, pe 15 februarie, cu o zi după “Valentine’s day”, a primit inelul de logodnă de la iubitul ei Adrian Călin, pictor artist plastic, în vacanța din Italia de la începutul anului.

doinita oancea si viitorul sot
doinita oancea si viitorul sot

În urmă cu cinci ani actrița Doinița Oancea (37 de ani) a participat la reality-showul “Super Trip” unde și-a cunoscut iubitul, pe Adrian Călin. Vedeta din “Inimă de țigan” a spus în timpul emisiunii „Vorbește lumea’, că a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani. „S-a întamplat la Roma, de ziua mea (15 februarie). Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu.

mesaj doinita oancea dupa cererea in casatorie
mesaj doinita oancea dupa cererea in casatorie

Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă’, a spus Doinița în cadrul showului TV. Vedeta a ținut secret cererea dar cei care s-au uitat pe profilul ei de instagram au putut vedea la vremea respectivă o postare în care Doinița Oancea a scris “37 astăzi! A fost cu soare , cu înghețată, a fost fără filtre și cu mulți kilometrii pe jos…cu un cadou la apus…primit în timp ce priveam Roma de sus! Pentru toate astea îi mulțumesc lui Dumnezeu!”, a scris actrița pe instagram după momentul cu pricina, pe 15 februarie.

ARTICOLE SIMILARE

Iuliana Marciuc eveniment special pentru lansarea unei cărți

Tabu Tabu

Filmare în exclusivitate cu Caciuca, după o noapte furtunoasă cu Kamara

Tabu Tabu

Gwyneth Paltrow se retrage din actorie! Motivele pentru care a luat această decizie importantă

Andreea Damian

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

Andreea Damian

Ce decizie a luat Teo Trandafir în privința vaccinării antiCovid: „O să declanșez o mică isterie”

Andreea Damian

Cel mai iubit unchi a devenit pentru prima dată tată

Oana

Scrie un comentariu